12.2.2011

And I use mouthwash

En tiedä oliko maanantain juoksulenkki sittenkin huono juttu, koska nyt oon ollu nuhassa tiistaista lähtien, montaakohan miljoonatta kertaa täällä, huoh. Onneksi kurkkukipuun auttaa kirkkanpunainen suuvesi, eikä oo kuumetta (koputin puuta!).

Kate Nash - Mouthwash


Käytiin tänään koulukaverien kanssa tuntien jälkeen syömässä prinsessakreppejä pinkissä, japanilaisten naisten pitämässä crêperiessä. Nam. (Havainnollistavaa kuvamateriaalia ja lisää infoa löytää Anniinan blogista!) Nähtiin muuten rumpukapuloilla paukutteleva roska-autokuski, näin Pariisissa...
Hosted by imgur.comLuvassa kahden viikon loma sunnuntain jälkeen, kunhan saan lapset vietyä mummolaan. Aion todella käyttää sen hyödyksi, että on vaan aikaa.
Hosted by imgur.comOon niin fiiliksissä Skinsin viidennestä kaudesta, kolmen jakson jälkeen oon ihan yhtä odottavainen tapahtumien ja henkilöiden suhteen kuin aiemmillakin kausilla. Niin ja unohtakaa Youtube-kikkailut ja katsokaa jaksot täältä! (Grace on niin mun lemppari muuten.)
Hosted by imgur.comFiiliksiä nostattaa myös se, että maaliskuussa luvassa White Lies livenä, hohohoo, trop cool!
Hosted by imgur.com
Kuvat on hautausmaareissun varrelta, eikä kerro todellakaan kuinka lämmintä ja aurinkoista tänään oli, ilman takkia ois pärjännyt mainiosti (nuhanenänä pidin sen visusti päällä, auki kuitenkin......). Mulla oli kukkamekko päällä, kevään kunniaksi.

2 kommenttia:

  1. Tykkään paljon tuosta ekasta kuvasta ja oon kateellinen että siellä on jo kevät!

    Mäkin oon kattonu Skinsin vitoskautta, ja oli positiivinen yllätys, ei ollut odotukset hirveän korkealla mun mielestä aika huonon 4. kauden jälkeen. Grace ja Franky on mun lempihenkilöitä kolmen ekan jakson perusteella :)

    VastaaPoista
  2. Joo, pakko vähän näyttää tota kaunista Pariisiakin välillä.... :DD Ja ehkä lohduttaa hieman, että tänään oli kylmähköä, eikä paistanu aurinko... mutta ei silti mitään tietenkään verrattuna Suomen pakkassäähän :D

    Miks kukaan ei tykänny neloskaudesta?? :DD Okei, olihan se aika synkkä mutta en silti voinu olla tykkäämättä! Mutta jees, en malta oottaa vitosen uusia jaksoja!!!!!!! aaaaaaaaaa

    VastaaPoista