9.3.2011

Vielä joskus palaan, lupaan, vielä joskus

Ahdistaa suunnattomasti yliopistohaku. Tuntuu, että tiedän vielä vähemmän mitä haluan, kuin viime keväänä. Tai ehkä eniten ahdistaa paluu Suomeen. Voisin vaan jatkaa tämmöstä oleilua, kaikki on niin helppoa nyt. Ehkä liiankin kai. En välttämättä haluais toista vuotta au pairina, mutta lisäaikaa Pariisissa tai jossain muualla kelpais. Vaikka ei se tietenkään ois sama asia kuin tähän asti, kun kaikki ihmiset vaihtuis taas, mutta.
Siiri kysyi multa joskus, kun vasta haaveilin au pair-jutuista ja Ranskasta, että miksen mee Afrikkaan, puhutaan sielläkin ranskaa. Silloin tyrmäsin, ettei se ehkä oo vaan mun juttu. Se on jääny kaivelemaan aika pahasti, hitto miksei muka olis. Ei ehkä helppoa ja vaatis rohkeutta, mutta tekis ainakin jotain oikeasti hyödyllistä (toivottavasti).
Viime viikonloppu oli hurjan kiva, juhlimisen sijasta (juhlimisen puutetta tosin kompensoitiin päiväkaljoilla) siihen kuului puistoissa istuskelua auringonpaisteessa, vaikka olikin vielä aavistuksen liian kylmä piknikkeilyyn. Meitä se ei kuitenkaan estänyt. Lauantain babysittaus oli ihan ylihelppo ja kummasti Peven kanssa syötiin vaikkei kummallakaan ollut nälkä.. Ja eilen oli reilu plus kymmenen täällä, kevät on tosi jees!

4 kommenttia:

 1. Haha on se kiva että pystyy nauttimaan +10 asteesta, täällä tuntuu nykyään +20 jo jäätävän kylmältä :)

  Äläkä turhaan ahistu yliopistohausta, ei se yks haku sinne tai tänne sun loppuelämää määrää ;)

  Terveisiä Meksikosta!

  VastaaPoista
 2. No just... hmph

  Joo tiiän, mutta huoh. Yritän olla ahistumatta tän enempää :D

  Terveisiä Ranskasta Meksikoon! :) <3

  VastaaPoista
 3. hei nyt kuules roosa tunnetko kuinka monta siiriä vai esiinnyinkö ihan minä tekstissä! hämmentävää. afrikka on kyllä ajatuksena houkutteleva ja kuitenkin ehkä jotain ihan muuta.

  et muuten oo ainoa, joka ahdistelee itseään ajatuksella yliopistohausta... mihin kaupunkiin oot muuten hakemassa? (helsinkiin helsinkiin!!)

  VastaaPoista
 4. Kuules kuules, sinäpä se olet hyvinkin! Ois ehkä pitäny heittää linkkiä sun blogiin nii oisit tajunnu, mut unohtu sori :DDD

  Öäöäöä haen näillä näkymin kaikkialle missä voi lukee ranskaa, eli Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle ja Jyväskylään, ei hajuakaan missä järjestyksessä (paitsi JKL vikana..), yhyy! Helsinkiin on niin vaikee päästä yms nii en tiiä... :S

  VastaaPoista