5.4.2011

I try to talk big but my mouth don't move

Ylitin ja yllätin itseni urheilemalla viidesti viime viikon aikana, vois ottaa melkein tavaksi. Lauantaina oli mahtava piknikkeli (mitään turhia väli-viivoja tarvita) ja ihan kiitettävät melkein kymmenen tuntia tuli oleiltua ulkona. Ensin Pariisin rajaseutumilla ja sitten Sacre Coeurin edustalla. Päivällä oli kuuma, illalla pärjäsi neuletakilla.
Skins vitoskausi oli pettymys, pakko se on myöntää. Ehkä oon tullut vanhaksi tai sitten se on oikeesti huonontunut. Musiikkiin kiinnitin aiempaa enemmän huomiota, vaikka ainahan ne on musahommat osannu. Ilokseni huomasin, että jakso jaksolta kaikki kappalevalinnat selityksineen löytyy täältä. Toinen pettymys oli The Soundsin uusi levy. Okei, kuuntelin sen vain kerran läpi, mutta ei kyllä houkuttele kuunnella sitä enempää, aika surullista.
Jipii, löysin ehdokkaan, jota äänestää. Jännää äänestää ulkomailla ja ehkä ylipäätään äänestää eduskuntavaaleissa. Mua surettaa ihmiset, jotka ei äänestä. Ei muka kiinnosta tai jotain. Onko muka kaikki niin syvästi masentuneita, että mikään ei kiinnosta. Epäilen. Koska politiikka liittyy kaikkeen, halusi sitä tai ei. (Pssst, täältä löytyy vaalikoneita, täältä ulkosuomalaisten ennakkoäänestyspaikat ja täältä puolueiden puheenjohtajien lyhkäisiä haastatteluja YleX:n toimesta!)
Voi Japania. Jos en muuten hirveästi telkkaria täällä katsele, niin Japanin tapahtumia seurasin suhteellisen paljon. Karua katseltavaa, kuvat ennen ja jälkeen.

PS. Kyrsiikö edes, Adele ois esiintyny tänään täällä, mutta complet sekä maanantai...

PPS. Onneksi Greyn Anatomia ei petä koskaan, aina kun luulen, ettei seuraava jakso voi olla parempi kuin aiemmat, niin aina se vaan on.

PPPS. Berjantaina Berliiniin!

5 kommenttia:

 1. Piknikkeli, ihana sana just! Mäkin löysin itselleni ehdokkaan, kristillisistä.. No ei vaan, vihreät tuli. :) On kyllä tosi surullista katseltavaa noi Japanin kuvat, hei, lisää ydinvoimaa oisko?

  Ja pidä kivaa Berliinissä!!! :--))

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. sure puolestani kala! (kirjotin eka että kana :D) Vaalikoneet on tyhmiä, että arpapelillä mennään jos mennään....

  VastaaPoista
 4. Mua surettaa, kun mä olen tänä vuonna ihminen joka ei äänestä! Mutta ei oo reilua, että pitäis reissata kaheksan tuntia Mexico Cityyn vain sitä varten :D Mihin pääsykokeisiin sä luet? Terkkuja Meksikosta!

  VastaaPoista
 5. Anniina: Jee Vihreät! (itsehän äänestän tietysti persuja......NOT) Mmmmmniinpä, vaikka mun ydinvoimakantaa Japanin tapahtumat ei muuttaneetkaan, vastustin aiemmin, vastustan edelleen. Ja kiitos, pidän!

  Peveee: Kotkotkot! Ja niin ne kyllä onkin, mutta voi niistä olla hieman apua, jos ei oo mitään hajua ketä äänestää... Ite tiesin jo pari puoluetta, joita voisin äänestää ja sitte kävin niitten ehdokkaat läpi (tai ainakin tietyt, omat kriteerit täyttävät) ja sieltä löyty! Auttaa varmasti, jos tietää ainakin mitä puoluetta EI halua äänestää..

  Laura: No onpa tyhmää, että äänestyspaikka ois noin kaukana! Ihan ymmärrettävää ja hyväksyttävää olla äänestämättä, ihan kohtuutonta tommonen. Ja luen ranskan pääsykokeisiin, haen Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun ja Jyväskylään! Terkkuja sinne, täälläkin alkaa ilmat vihdoin lämmetä!

  VastaaPoista