27.6.2011

So come on, come on, come on, come on and laugh with me

Photo0139
HUH täällä on kuuma! +35 on jo aavistuksen liikaa, vaikka pitäis olla iloinen, että on hyvä ilma (kuva on tiistailta, jolloin satoi). Ripustin pyykit kuivumaan ja yritin lukea bikinit päällä, mutta sitten oli pakko paeta sisälle viilentymään. Hyvä, että tuulee edes hieman ja että mulla on nyt hyvä hellemekko (vaikka sitä pitääkin vahtia koko ajan, ettei se valu liian alas...).
Photo0147
Viime viikon tiistaina oli La Fête de la Musique, eli musiikkijuhla. Ympäri kaupunkia kaikenlaista keikkaa ja konserttia, isoa ja pientä. Missattiin kyllä aika lahjakkaasti melkein kaikki musisoinnit, mutta oli varmasti yksi mielenkiintoisimmista öistä Pariisissa.. Meidän ei pitänyt olla kovin myöhään, juniakin meni poikkeuksellisesti tunnin välein kotiin läpi yön, mutta kuinkas kävikään. Oltiin kotona kuudelta aamulla. Ja Pariisi onkin loppujen lopuksi aika pieni paikka...
Photo0155
 
Photo0150
Perjantaina jumitettiin Seinen varrella ennätyksellisesti aamuun asti. Sanottiin heipat Gabrielelle, joka lähti takaisin Saksaan, istuttiin rotankolon vieressä (hrrr), jaettiin viinipullo hauskan québeciläismiehen kanssa. Ne puhuu ihmeellistä (ja aika rumaa..) ranskaa.
Photo0184
 
Photo0181
Lauantaihin kuului Gay Pride-kulkuetta ja juhannuspiknikkiä suomalaisporukalla (jatkot Seinen varrella... taas kerran). Sunnuntaina päivällistettiin vihdoin Peven synttäriateria ja käytiin jazzailemassa La Défensellä ilmaiskonsertissa. Hieman erilainen juhannusviikonloppu siis takana! Oishan mökkeily ja saunominen kelvanneet toki, mutta meni se juhannus Pariisissakin.
Photo0183
En tiiä mitä tapahtuu, kun Peve lähtee keskiviikkona kiertämään Aasiaa, en halua ees ajatella. Onneksi mulle jää Mäyrä vielä joksikin aikaa. Kaikki alkaa pikkuhiljaa lähteä, mullakin enää kuukausi jäljellä, töitä onneksi vain kaksi viikkoa. Mihin tää kaikki aika on huvennut?! Mulla tulee niin ikävä tätä vuotta ja mun Pariisi-ihmisiä, on jo valmiiksi. Oon saanu tosiystäviä (jotka esim. ei jätä kahvilan eteen nukkumaan, hehe) ja oikeesti eläny elämääni ehkä enemmän kuin koskaan. Täten omistan tän videon Ranska-ajalle ja kaikille ihmisille, joita oon sen aikana tavannu :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti