12.7.2011

You gave to me all I know I will stay here I will not go

c'est les vacances! 004
Saanko sanoa vielä kerran, kuinka parasta on, kun talo on tyhjillään? Voi kutsua ystävän kylään ja jumittaa aamuyöhön asti viinin virratessa, illallistaa romanttisesti kynttilän valossa, nauttia toisen rajoittamattomasta Spotifysta ja lisäillä kappaleita vuorotellen soittolistaan nimeltä "ranen ja mäyrän parhaat". Tänä aamuna Mäyrän (a.k.a. Märskin a.k.a. Märtsiboin a.k.a. Lauran) lähtiessä seitsemän jälkeen töihin ajattelin nukkua vielä hetken ja sitten mennä juoksemaan. Alkoikin ukkostaa ja nukuin sitten vielä hetken lisää. Isä soitti, että mulla on opiskelupaikka Jyväskylässä. Pelkään, että käy niin, että pääsen vain Jyväskylään, kun halusin mihin tahansa muualle kuin Jyväskylään. No, viikon päästä selviää.
c'est les vacances! 002
 
Photo0217
Mullakin on nyt vihdoin kesäloma! On ollut tosi hassua ajatella, että Suomessa ihmiset on olleet kesälomalla (tai no ketkä nyt lomalla ja ketkä kesätöissä, mutta kuitenkin) jo vaikka kuinka kauan. Nyt on jo melkein heinäkuun puoliväli, kesähän on kohta ohi, hei mitä ihmettä! Ranskaperhe lähti kesäloman viettoon lauantaina, hyvästelyt sujui hämmästyttävän sujuvasti. On hyvä tietää, että on aina tervetullut kylään. Paul (se 8-vuotias) suunnitteli lähtevänsä mun mukana Suomeen ja antoi halauksia viimeisen kuukauden ajan joka toinen sekunti. On aika surullista, kuinka nopeasti lapset unohtaa.
Photo0210

Photo0209
Beat boxaus kuulosti mahetsulta (mellevältä, muikeelta, mistä mä tämmösiä sanoja nappasin?) maailmanmestareiden (ne on ranskalaisia, en tosin tiedä minkä vuoden mestareista oli kyse..) suusta/kehosta. Ei voinut olla hymyilemättä. Toisena päivänä lopulta mentiin elokuviin (Omar m'a tuer), sen jälkeen ei hymyilyttänyt.
Photo0230
Oon juonut litroittain teetä, syönyt liikaa omatekemää briochia, kuunnellut Spotifyn kuunteluajan loppuun ja yrittänyt löytää majoitusta Lontoosta. CouchSurfing houkuttaa, mutta saa nyt nähdä. Suunnittelin turistoivani hulluna viimeisen kokonaisen Pariisiviikon kunniaksi, mutta eilisen suurin saavutus oli kaupassa käynti ja tänään en ole edes käväissyt ulkona. Siellä sataa ja mä oon lomalla!
Photo0211
 
Se on siinä, mun kesäbiisini tälle kesälle:

Bombay Bicycle Club - Shuffle

4 kommenttia:

  1. No mut hei vähän hyvä että pääsit kouluun! Mihin kaupunkiin hait ykkösenä? Ja onko se Jyväskylän paikka ranskaa yliopistossa?

    VastaaPoista
  2. nojoo tiiän :D en muista enää järjestystä eikä musta yliopistoja ees tarvii laittaa mihinkään järjestykseen..?? vai oonko ihan väärässä :DD ja siis joo on ranskaa yliopistossa se jkl paikka! tampereelle oon varalla, turku ja helsinki kertoo tulokset ens ti apuaaa!

    VastaaPoista
  3. mullakin <3 ! kaikki hapankorput on jo melkein syöty (mäyrän avustuksella..) :)) tehtiin äsken läskipiirakkaa joka vähän ruskettui liikaa mut oli hyvää namnam :))) nähää hei oulussa sitte elokuussa, mun missio on tulla visiteeraamaan vielä elokuun aikana!!!! groooooos bisous

    VastaaPoista