24.8.2011

You know how the time flies, only yesterday was the time of our lives

kotona 007
Tein listaa, mitä haluan tarvitsen asuntooni (jota siis ei ihan vielä ole, melkein kyllä). Ekana oli Macbook, realistista joo? Päädyin sitten kuitenkin halvempaan, ihan kelpo varmasti sekin. Ajattelin, että on se ehkä hieman tyhmää maksaa tuplasti enemmän vain siksi, kun se on niin kivan näköinen. Valitsin silti sen kauniimman niistä kahdesta vaihtoehdostani (ei-Maceista). Konetta kuitenkin käytän päivittäin, niin ärsyttäisi vain jos se olis ruma. Jos jossain tunnen itseni tyhmäksi, niin tietokonekaupassa.
kotona 008
Mulla on liikaa aikaa ajatella. Mulla on liikaa aikaa. Mulla on liikaa. Mulla on. Mulla. Minä.

Mitä sulle kuuluu? Mitä teille kuuluu? Kiinnostaisi kovasti tietää.
kotona 009

Tai kertokaa sitten edes jotain Tampereesta. Kehukaa, jooko?

4 kommenttia:

  1. tampere on ihana! kivoja asioita tampereessa: ruma (siis se baari heh kyllä sä tiiät), yo-talo, tammerkoski, koskipuisto, pyynikin munkkikahvila, pyynikki ja pispala, hämeenpuisto, näsinkallio, eteläpuisto, cafe europa, super mukava, kahvila runo, vohvelikahvila. siinäpä noin mitä tuli ekana mieleen! =)

    VastaaPoista
  2. jei kiitti siiri! enköhän mä siellä tuu viihtymään :D piä kivaa helsingissä! nähään joskus tampereella tai jos sitä vaikka tulis helsinkiin joskus... :DD

    VastaaPoista
  3. voisin lisätä kahvilalistaan vielä sellaisen kuin kahvilla (sijaitsee tammelan torin laidalla, siellä on myös kasvisravintola gopal, joka on kiva kans)! sit kans jostain syystä tykkään tampereen pääkirjastosta metsosta kauheasti. ja tampereella on hyviä kirppareita, radio ja bonus! ja koskipuistoa pitää ehdottomasti myös kompata. tampere on kiva!

    VastaaPoista