20.9.2011

Your love is real

IMG_7050
 
IMG_7039
 
Eilisestä päivälleen 25 vuotta taaksepäin ja mun äiti ja iskä meni naimisiin. Samassa jamassa ne on edelleen. Hääpäiväpirskeitä vol. 2 juhlittiin sunnuntaina. Kohtalokas oli eräs vappu Kuopiossa, rakkautta ensisilmäyksellä, sanoi äiti.

IMG_7073
 
IMG_7090
 
IMG_7083
 
IMG_7089

Leivoin ensimmäistä kertaa ikinä porkkanakakkua ja siitä tuli (äidin sanoin) jumalaisen hyvää. Kuorrutetta tuskaisesti vatkatessani muistelin lämmöllä 13-tuntista junamatkaa Berliiniin, sieltä se ajatus sitten lähti (pusuja taas kerran Mäyrälle ja Pevelle!). En kuitenkaan suosittelisi syömään maukkaintakaan porkkanakakkua niin paljon, että kärsii huonovointisuudesta koko puolentoista tunnin junamatkan (Jyväskylä-Tampere) ajan. Vahingosta viisastuneena söin aamupalaksi mokkapaloja (monikossa huom.). Ja välipalaksi (sekä iltapalaksi) lisää porkkanakakkua. Nyt harkitsen herkkulakkoa, jollaisille nauroin räkäisesti ennen Ranskavuotta. Niinpä, huoh.

Florence + The Machine - You've Got The Love (The xx Remix)

2 kommenttia:

  1. Pusuiiii<3<3 vähänkö mulla alko tekkee mieli mokkapaloja kiitos ton yhen kuvan.. pitäsköhän esseen sijaan tehä mokkapaloja. niillä paranis varmasti flunssa :)
    -Peveliinasi

    VastaaPoista
  2. kannatan mokkapaloja, paljon maukkaampia kuin joku kuiva esseepaperi (tai jos teet sen koneella nii saati sitten joku kova läppäri!)! voi ei onko pikku peve kipeenä, paranehan pian <3

    VastaaPoista