23.10.2011

Mut onko vielä koskaan kukaan löytänyt sitä, mitä hän on etsinyt?

IMG_7512
 
IMG_7522
 
IMG_7529
 
Mitähän tännekin pitäisi kirjoittaa, en tiedä. Mikä on olennaista?

Sekö, että autokoulun kakkosvaihe on vihdoin suoritettu. Ratapäivänä join automaattikaakaota niin, että vatsaan sattui koko loppuillan. Mutta kun siitäkin on jo pari viikkoa. Oli myös appro, jossa oli tasaisen kivaa Suvin kanssa, Frederik kuvotti ja Fintelligensistä tuli mieleen lähinnä abiristeily, haha.

IMG_7560
 
IMG_7568
 
Syyslomaviikon vietin kotikotona Jyväskylässä. Porukoilla on parasta, kun on ruokaa ja telkkari. Niiden parissa se loma pääasiassa sitten menikin. Pitkiä kävelylenkkejä koiran kanssa ja aika lailla elokuvia.
 
IMG_7572
 
Jotenkin päädytään aina Sinin kanssa kahdestaan Rumaan, mutta ei se mitään, Rumassa on aina parasta (etenkin kun käydään toivomassa Fluxia ja seotaan sitten kun se soitetaan). Scandinavian Music Group Lutakossa oli ihana kuten aina, perushyvä (vaikka ilmeisesti keikkavarmuus tuo myös vähän liian rentoa otetta, sanojen unohtelusta päätellen).

IMG_7587
 
IMG_7589
 
Nyt oon taas Tampereella ja Sini oli viikonlopun täällä kylässä. Syötiin, juotiin, puhuttiin, kuunneltiin musiikkia (mm. Anssi Kelaa...), katsottiin stand upia Youtubesta, käytiin UFFin euron päivillä, hengailtiin. Ja eilen oltiin Lost In Musicissa katsomassa Reginaa, Disco Ensembleä ja Huoratronia, oijoi! Tosin mulla oli koko päivän järkyttävä päänsärky, särkylääkkeet loppu ja apteekit kiinni, kiva. Onneksi keikkojen aikana se pääkipu kummasti aina unohtui...

IMG_7601
Mun ja Sinin leffateatteri, piti vähän soveltaa...
 
Olennaista elämässä taitaa siis olla hyvä ruoka, hyvä musiikki (etenkin livenä) ja hyvät ihmiset. Mulla on siis kaikki oleellinen. Ja mun on hyvä olla just näin, just tässä. Mutta silti välillä tuntuu, että multa puuttuu jotain. Tai oikeastaan joku.

Chisu - Etsijät

3 kommenttia:

 1. My feelings exactly tuo viimeinen kappale. Mut niin se vaan tuntuu olevan. Ja Rumassakin on parasta, oikein! Ihan sama mitä kirjoitat, mutta tykkään hirveesti lukea sun blogia. Aina niin kiva huomata että oot kirjottanut. Mua kyllästyttää mun omat jutut, mut tutun kaavan vaihtaminen on vaikeeta. Hei, saanko muuten pyytää osoitettasi, kun mulla on tollanen khuul osoitekirja jonne se sopisi hyvin!

  VastaaPoista
 2. TAKUUU <3 Hei oli kyllä hyvää ruokaa musaa ja seuraa! :)

  VastaaPoista
 3. Anniina: hei et usko kuinka iloiseksi tulin sun kommentista! :) sitä alan lukemaan aina, kun tuntuu, että tää on ihan turhaa hommaa eikä ketään kiinnosta (eli aika usein :D). mutta niinhän se on, että kaikki uusi on jollain tapaa pelottavaa ja vanhoista tavoista on vaikee päästä eroon jne... :/ joo laitan sulle facebookissa osoitetta tulemaan! tommonen osoitekirja ois kyllä hitsin kätevä! :)

  Sini: <3

  VastaaPoista