23.2.2012

Kaiku vastaa ei riitä, kyllä pystyt parempaan

rruoto

Mun uusi lempikampaus on sivulla oleva kalanruotoletti. Opettelin vasta nyt miten se tehdään, vaikka se on ehkä maailman helpoin ja oon tykänny näistä varmaan ikuisuuden. Tässä ensimmäinen versio, joka onnistui yllättävän hyvin, pitäisi vaan malttaa tehdä vielä ohuemmat noista "ruodoista".

appelsiini

IMG_9495 copy

Ilostuttavia asioita on myös täysi hedelmäkori, halvat ja helposti kuorittavat appelsiinit sekä esikypsytetyt avokadot melkein-lähikaupassa. Myös aamuauringon säteisiin herääminen ja lumen sulaminen ilostuttaa, koska sehän tarkoittaa, että on kevät! Huisia!

Mutta miksi en saa mitään aikaan, edes semmoisia asioita, jotka mua oikeasti kiinnnostaa? Muutenkin tuntuu, että toistan itseäni. Kirjoitan tänne samoja sanoja, jotka oon kirjoittanut jo aiemmin. Kuvaan samoja kuvia, jotka oon kuvannut jo aiemmin. Kaikki on yhtä hiton isoa déjà vuta koko ajan.

No mutta, päätin nyt julkaista jo helmikuun soittolistan, vaikka kuukausi vaihtuukin vasta viikon päästä. Lista tuntuu kuitenkin jo nyt niin valmiilta, etten vaan malta oottaa. Olkaas hyvät siis! Klikkaa tästä niin pääset kuuntelemaan hyvää musiikkia! Erityismaininta Pariisin Kevään ja Sleigh Bellsin uusille albumeille, joita oon fiilistelly ihan viime päivinä, huikeita! Kylläpäs tuli nyt monta huutomerkkiä!!!

4 kommenttia:

 1. Söpö letti! Kurkistava pöölö on myös makee ;---)

  VastaaPoista
 2. ihana letti, mulla on vaa nii pätkätukka ettei tähä tommosia saa kunnolla =( + hyvää musiikkia taas lista täynnä!

  VastaaPoista
 3. Hei mä muuten näin Sleigh Bellsin liveenä Ausseissa! Ne esiinty festareilla uudenvuodenpäivänä ja oltiin kylläkin aitojen väärällä puolella, mutta aidat oli matalat 8)

  VastaaPoista
 4. maukku: kiitos kovasti! pöllö kiittää myös :--)

  juuli: kiitti, ja älä huoli, kyllä ne siitä kasvaaa!! hehee, good is good tai jotain.. ;-) kantsii subscribee jos tykkää :)))

  sini: cool :)) mäki oon nähny ne flowssa öö pari vuotta sitten?? aika tiukkaa settiä :--DD

  VastaaPoista