29.5.2012

What it takes to come alive

IMG_20120528_183001

IMG_20120526_102830

IMG_20120527_212421

IMG_20120526_210921

Olen viettänyt ainakin puolitoista vuorokautta kuulostaen Paula Koivuniemeltä potenssiin kymmenen, jos ääntä on tullut ollenkaan. Olen siis leikkinyt mykkää ja juonut kymmeniä litroja teetä hunajan kera. Onneksi äiti ja lääkärikirja auttoi ja nyt ääni tuntuu hieman palautuneen. Ehdin kuitenkin syödä aika suuren määrän jäätelöä, ennen kuin äiti kielsi kaiken kylmän syömisen ja juomisen, hupsista. No jospa se tästä.

Kuvissa näkyvät housut ei sitten ole mitkään pyjamahousut, jos joku niin erehtyi luulemaan, ei ei. Ne on vuosi sitten Pariisista hankitut kreisiprinttihousut, joita rakastan palavasti, vaikka onhan ne aika huomiota herättävät. Eräskin tyttö St Leun leikkipuistossa kommentoi niitä kaverilleen, että pukeutuisi itse samoin vain karnevaaleihin. Luuli varmaan, etten ymmärrä ranskaa, haha. Hauskaa muuten, kun nyt tuntuu tuommoisten printtihousujen ja kaikenlaisten inkkarikuvioiden olevan kovassa huudossa, niin omani hankin tosiaan vuosi sitten (kuten myös täällä näkyvän inkkaripaidan). Oon siis selkeesti true fashionista ja edelläkävijä, hohoh!

Ei mulla oikeasti muuta asiaa ollut, kuin että toukokuun soittolista on valmistunut, tästä vain kuuntelemaan!

Tai oikeastaan, eniten huomionarvoinen asia on tämä cover, jota kuuntelin repeatilla koko eilisen päivän. Huh, tää tyttö osaa laulaa! En ole aiemmin lämmennyt Jessie J:lle, mutta nyt kyllä nousi pisteet roimasti!

 

11 kommenttia:

 1. mie ainaki lämpiän noille housuille ja vielä enemmään noille kengillä (olen melko varma, että oon ylistäny noita ennenki...)

  tuo on muuten melko hauskaa, ku ulkomailla puhuu suomea ja porukka kommentoi sun asustusta (tai muuta) omalla kielellään tietämättä, että ymmärrät. itellä kävi noin usein Saksassa asuessani. sit pitää vaan tokasta jotain älykästä takas :D

  VastaaPoista
 2. pauliina k.: tänks! :--)

  tiina: jee! hahaa, ei se mitään, nuo kengät on kyllä monen ylistyksen arvoiset! :-D ja joo niin pitäis tokasta, mutta ite vaan jäädyn tommosissa tilanteissa pahasti :DD paha on myös jos puhuu suomea kaverin kaa ulkomailla ja aattelee, et eihän täällä kukaan ymmärrä nii hetkeä myöhemmin tajuaa, et ei hitto, noi taitaakin olla suomalaisia... noloja hetkiä kävi mm. kenkäkaupassa pariisissa..... :DDDDD

  VastaaPoista
 3. Sinulla on ihana, ihana blogi!
  Tää tuli vain kertomaan. :-) bisous!

  VastaaPoista
 4. kultasiskoni: voi kiitos! niin on kyllä sullakin, ihan superihana! en oo vaan muistanu kertoa, hyi minua :-D pus!

  VastaaPoista
 5. Oi Roosa olet kyllä aikamoinen trendsetter!! <3 Kai mäki oon, ku ostin joskus 100 vuotta sitten jenkeistä (öööh siis 2008) kultaset gladiaattorisandaalit ja nyt noita metallisävysiä sandaaleja tuntuu löytyvän joka puljusta?? Omat alkaa kyllä olla vähän kulahtaneet, mutta ompahan mukautunu hyvin jalkaan näiden 4 vuoden aikana :D

  VastaaPoista
 6. milla: hahhahaa, sinäkin sitten ilmeisesti! tästä tulikin mieleen, että mun pitäis hankkia gladiaattorisandaalit kesäksi, edelliset meni rikki ranskassa :(((

  VastaaPoista
 7. upeet pöksyt, haluisin kesäksi tommosia ihanan kuosisiä ja ohuita pöksyjä! ja parane pian :)

  VastaaPoista
 8. veerra: kiitos! luulisi jotain tuon tapaisia löytyvän monestakin kaupasta, ainakin kukkakuosisina uskon löytyvän :--) ja nyt on jo melkein parannuttu kokonaan, ääni ainakin löytyy jo, jee! :-)

  VastaaPoista
 9. Oh noes, miul on ihan täysin samat tunnelmat täällä, hiiohoi. Hunajateetä lipitän ja ääni tais jäädä sinne Klubille, heehee. Ihanat on nuo edelläkävijä-housut ja myöskin tuo meikän entisen inhokin, Jessie J:n Rihanna coveri. Oon kuunnellu sitä repeatilla eilisestä asti. Pitää mennä kotiin päästyäni heti kuuntelee myös tuota siun toukolistaa! Jee!

  VastaaPoista
 10. maukku: oi eii, koita parantua! teetä vaan sata litraa nii kyllä se siitä :--) kantsii kokeilla myös höyryhengitystä, se toimii (eli laitat johonki astiaan kiehautettua vettä ja sit jonku pyyhkeen pään päälle sillee "teltaks" ja hengittelet siellä jonku 5 min. voi tehä 2-4 kertaa päivässä, sillä tavoin sain äänen takas vain yhessä päivässä!!! how cool is that! :))) hihii, kuuntelin kans tota coverii jonku kolme päivää putkeen, ai että se on hyvä! toukolistalla on hyviä biisejä (kuka nyt huonoista biiseistä tekiskään soittolistaa mut anyway...) ja olipa hauskaa tavata klubilla hehe! :---) jee!

  VastaaPoista