17.7.2012

Hämeenpuiston PUISTOKIRPPIS 29.7.

 640px PUISTOKIRPPIS

Huomio huomio, tamperelaiset! (Ja kaikki Tampereella kyseisenä ajankohtana oleskelevat!)

Tampereen Hämeenpuistossa järjestetään 29.7.2012 klo 12-16 puistokirppis, jonne kaikki ovat tervetulleita myymään vanhoja ja käyttämättömäksi jääneitä vaatteeitaan, kenkiään, laukkujaan, korujaan, astioitaan tai ihan mitä ikinä nurkissa nyt pyöriikään! Myyminen ei maksa mitään, eikä minkäänlaisia ennakkoilmoittautumisia tarvita, riittää kun saavut paikalle tavaroinesi. Jonkinlainen myyntialusta (viltti/pöytä/tms.) ja vaihtoraha on tietysti suotavaa.

Puistokirppis-alue on siinä Hallituskadun ja Hämeenkadun väliin jäävällä pätkällä Hämeenpuistoa, siitä tarvittaessa voidaan laajentaa Eteläpuistoon päin, jos tulee tilanpuutetta.

Jos itseltäsi ei myytävää löydy, tule katsomaan, mitä muilla on tarjolla ja saatat tehdä elämäsi löytöjä! Ota mukaan kaverisi (yksinkin saa tulla, me ollaan ihan kivoja ja meille saa tulla juttelemaan!) ja tule viettämään kiva kesäpäivä.

Ajatus puistokirppiksestä syntyi muutamia viikkoja sitten lounastreffeillä Idan kanssa, kun päiviteltiin sitä, kuinka kaapista löytyy vaatteita, jotka on kyllä kivoja, mutta niitä ei silti oikein tule käytettyä. Ja kuinka tuntuu hieman vaivalloiselta varata kirppispöytää jostain vain muutaman hassun vaatekappaleen takia (vaikka itse asiassa "muutama hassu" muuttui muutamaksi Ikea-kassilliseksi, kun aloin siivoamaan kaappeja...). Pohdittiinkin sitten, että mitä jos järjestettäisiin itse puistokirppis! Jonkinlaisena esikuvana takaraivossa pyöri ainakin Kallion puistokirppis (ehkä vähän liikaakin, tuli vahingossa sama kaunofontti meidänkin julisteeseen... Sorry guys!) ja tuntuukin, että Helsingissä tämäntyyppisten juttujen järkkääminen on jo ihan arkipäiväistä. Tampereella meininki on vielä ainakin erilainen, vaikka kyllä täälläkin siistejä juttuja on. No nytpä on yksi lisää!

Tulkaa siis paikalle sankoin joukoin ja toivotaan, että sääkin suosii!

Toivoisimme, että tapahtumasta kerrottaisiin paljon eteenpäin, tuota kuvaa saa jakaa vapaasti ja Facebook-tapahtumaan saa kutsua ihan kaikki! Kaikki tarpeellinen tieto löytyy myös Facebook-tapahtumasivulta eli täältä.

PS. Jyväskylässä ja muualla asuvat kamut! Jos joku superihana haluaa tällöin tulla Tampereelle visiitille (ja miksi ei haluaisi?), olen valmis tarjoamaan majapaikan ainakin kahdelle!

7 kommenttia:

 1. Mites tää myyminen soveltuu kettutyttöhippien ajatusmaailmaan, eiks teidän pitäis lahjottaa näitä teidän riepuja, joita vaatteiksi kutsutte. Ps. Onko kaupungilta lupa tähän pilvenpolttotapahtumaan?

  VastaaPoista
 2. Nouuuuu me so jealous!!! Mulla olis ihan kamala kasa varmaan myytävää, part 2. kiitos heti tonne syyskuulle!!! :DD Mut heiii ihan loistoidea ihana kun järkkäilette!!!

  VastaaPoista
 3. anonyymi: kukaan ei olekaan aiemmin kutsunut mua kettutyttöhipiksi, mutta otan tämän kohteliaisuutena. omaan maailmankuvaani tapahtuma sopii oikein hyvin, sillä pidän hurjasti kirpputoreista, kierrättämisestä, kivoista tapahtumista, mukavien ihmisten tapaamisesta ja juttujen järjestämisestä. mitä myymiseen tulee, niin en näe mitään pahaa siinä, että opiskelijat haluavat välillä syödä muutakin, kuin kaurapuuroa. jos itseltäni jää jotain myymättä, harkitsen varmasti niiden lahjoittamista eteenpäin. ja lupa-asia on hoidossa, kiitos kysymästä. minkäänlaisesta pilvenpolttelutapahtumasta ei ole kyse, vaan puistokirppiksestä, kuten tuossa ylläolevassa tekstissä selvästi kerrotaan.

  VastaaPoista
 4. milla: i know! :(( joo jospa syyskuussa ois joku myöhäinen helleaalto niin voisi harkitakin! :-) katellaan nyt, miten tää eka kerta onnistuu! :)) kiitos ihana, oon itekin tosi innoissani, kivaa!!!!!

  VastaaPoista
 5. ihan huippuidea! hyvä tytöt! harmi, että mulla on just tuolloin töitä :-( ois ollut huippu tulla myymään ja moikkailee ♥

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. annukka: kiitti tsempistä! ♥ harmi ettet pääse paikalle :(

  ee: viitaten tuohon poistamaasi kommenttiin, superihana idea ja uskon että se on ihan sallittua, koska on kyse niin lyhyestä ajasta! :--)

  VastaaPoista