31.8.2012

Bisous, Roosa

IMG_1372 copy

Joku tarkkasilmäinen ehkä huomasikin, että vaihdoin hetki sitten tuota blogin banneria ja samalla hieman nimeäkin. Nimeä hienosäädin lähinnä tarkentaakseni (ainakin itselleni), mistä tässä oikein on kysymys. Tässä blogissa siis.

Olen kirjoitellut tänne lähes kolme vuotta (hui) ja siinä ajassa paljon on ehtinyt muuttua, eniten ehkä minä itse. En enää oikein tarkkaan muista, miksi aloitin tämän, ehkä lähinnä halusin jonkun kanavan höpötellä itseä kiinnostavista asioista.

Nyt jälkeenpäin jotkut kirjoitukset hieman nolottavat, mutta noh, juuri silloin ja sillä hetkellä oli sellaiset fiilikset, joten miksipä niitä peittelemään.

"Bisous" tarkoittaa ranskaksi pusuja ja siinä onkin tämän homman perimmäinen ajatus; jakaa pusuja, virtuaalisia lentosuukkoja (kamala sana muuten tuo virtuaalinen) kivoille asioille, ihmisille, tapahtumille, musiikille, ilmiöille. Kertoa arjen pienistä ja isoista iloista, joskus murheistakin. Vähemmän ehkä sitä omaa naamaa, mutta aina meikän näkövinkkelistä, siksi päätin lisätä tuon oman nimeni pusujen jatkoksi (ja koska siis ranskaksi kirjeet, tekstiviestit yms. läheisille voi allekirjoittaa tuolla tavoin). Vaikka vilahteleehan se oma naamakin täällä toisinaan, ettei ihan kasvottomaksi menisi tämä touhu, ehheh..

Jos jotain lokeroita tälle blogille pitäisi keksiä, sanoisin tämän olevan höpöttely- ja hömppäblogi. Mutta ehdottomasti sanojen positiivisissa merkityksissä. Jatkossa yritän myös olla niinkään vähättelemättä tätä touhua, vaikka tuskin jatkossakaan kailotan uusille tuttavuuksille, että "hei siis kai te luette mun blogii??". Joo huh huh, never gonna happen... Mutta aina on mukava kuulla, jos joku on tänne tiensä löytänyt!

Käytän myös tilannetta hyväkseni ja lausun (taas) teille kaikille tätä lukeville pari ylistyksen sanaa; ootte parhautta! Niin mielettömiä, ettei sanat riitä. Kiitos siis. (Nyt lopetan, ettei jollekulle tule aivan ylivaivautunut olo... Tai ehkä tulikin jo, sori...)

Pus, pus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti