14.9.2012

BITS + PIECES.

Pidän hurjasti Bleubird-blogista (ihania kuvia, ihania lapsia, ihana elämä) ja etenkin sen bits + pieces-merkinnöistä. Idea on yksinkertainen, koota yksittäisiä kuvia lähiajoilta, palasia sieltä täältä. Kuvia, jotka ovat ehkä jääneet yli muista postauksista tai sitten semmoisia, jotka tuntuisi hassulta julkaista yksinään, kun ei niistä oikein ole mitään sen ihmeempää sanottavaa. Kätevää ja kekseliästäkin, vaikka näkeehän näitä muissakin blogeissa ilman mitään sen ihmeempää nimeä.

Tässä omia palasiani viime ajoilta:

IMG_1398 copy
Taannoiselta Designtorilta lähti mukaan Mari & Arrow'n sulkakaulakoru, jonka hankintaa arvoin jonkun aikaa, koska "en koskaan käytä kaulakoruja". Onneksi oli fiksuja kavereita mukana, jotka muistuttivat, että ehkäpä tuosta tulee juuri se, jota pidän. Ja oikeassa olivat, tätä on pidetty jo monta kertaa. Toimii parhaiten mustan kanssa, muuten ei läpinäkyvyytensä ansiosta oikein tahdo erottua.

IMG_1432 copy
Pitkästä aikaa kävin myös kirjastossa (pakko, kun edelliset kirjat on uusittu niin monta kertaa, kuin mahdollista. Enkä edes ehtinyt lukea kaikkia...). Aloitin Khaled Hosseinin kirjasta, kun se on ollut lukulistalla jo vaikka kuinka pitkään. Hyvä lukea joskus jotain englanniksikin.

IMG_1428 copy

IMG_1469 copy
Lisää koruasiaa! Yleensä käytän vain kultaisia koruja (tai siis kullanvärisiä, jotka kuluvat hetkessä ei-niin-kullanvärisiksi), mutta nyt päätin opetella käyttämään myös hopeisia. Tietää tehneensä onnistuneen hankinnan, kun sitä haluaa vilkuilla koko ajan ja joka vilkaisulla se nostattaa hymyn huulille.

IMG_1458 copy
Yksityiskohta uusimmasta aarrekartasta/inspiraatiokollaasista/mistälie, jonka eilen askartelin syksyn kunniaksi.

IMG_1461 copy

IMG_1503 copy
Lisää kortteja seinille.

IMG_1496 copy
Elokuvat, jotka katsoin kipeänä ollessani. Yhdeksän elokuvaa neljän päivän aikana, ei huono saavutus (eilen katsoin vain Six Feet Underia DVD-boksilta...). Kaikki noista oli ihan katsomisen arvoisia, mutta siis Drive! (Kyllä, katsoin sen vasta nyt...) Kaiken sen hehkuttamisen arvoinen ja enemmänkin!

IMG_1475 copy
Uskollinen kumppani, jonka löysin viime talvena (keväänä?) kirpputorilta, enkä muita laukkuja enää oikein käytäkään. Tuonne mahtuu aina kaikki tarvittava, sopii kaiken kanssa ja on vaan ah, niin kä-te-vä.

IMG_1490 copy
Päätin samalla myös siivota repun sisuksen, kerrankin. Tässä siis, mitä löytyi tänään repustani. Aloitin muuten espanjan opiskelun äsken, hauskaa! Ihanaa, kun on edes yksi kurssi, jossa käydään ihan alkeita ja helppoja juttuja (vs. ranska ja linguistique contrastive...)

Siinäpä ne! Musavinkkinä voisin lopuksi suositella Cat Powerin uutta Sun-albumia, sopii hyvin sateiseen iltaan. Kohta pitää tosin vaihtaa johonkin menevämpään, että pääsee perjantai-illan fiiliksiin, hihhii! Kivaa viikonloppua, ihanat!

11 kommenttia:

 1. superihania koruja!! mä en kyllä jostain syystä syttyny drivelle. ryan goslingille kylläkin... myös crazy stupid lovessa :D

  VastaaPoista
 2. oih, tuo reppu on aivan ihana! harmi, että tuollaset upeudet ovat yleensä juuri kirppareilta (siis harmi siksi, etten itse niitä löytänyt). hauska idea muuten tämmöinen pikkujuttuja ja jämäkuvia, vois iteki joskus kokeilla :)

  VastaaPoista
 3. aijai, drive... ja sit tietty ens lauantaina kuuntelemaan collegea klubille, eikös? :---)

  VastaaPoista
 4. Hehe mullon tuo sama sormus kullanvärisenä! :D Tai en nyt tiiä onko sama mutta aika identtinen kuitenkin. Hihhii. Ihana sulka!

  VastaaPoista
 5. anniina: kiitos, ne on, tykkään kovasti! :-) musta drive oli ihan mieletön, mutta ymmärrän kyllä ettei se varmaan oo kaikkien makuun :) mä taas en oo (ainakaan ennen drivea) lämmenny ryanille samalla tavalla mitä muut tuntuu lämmenneen :DD

  tiina: toi reppu oli kyllä huippulöytö :) suosittelen omien bits + piecesien kokoamista, saa kätevästi yhteen semmosia irrallisilta tuntuvia kuvia :-)

  VastaaPoista
 6. snännäsnää: drive <3 aaaaa en ees tienny et college esiintyy mopissa!!! jes jes JES !! a real hero-biisi on kyllä timanttinen.

  anniina: aijaa onko! haha :--D toi on indiskasta, mut varmaan samantyylisiä on muuallakin :-) kaikkia sulka- ja inkkarijutut vetoaa muhun kyllä nyt ihan kympillä :))

  VastaaPoista
 7. oi oi oi, miksi eksyin blogiisi vasta nyt?! vääryyttä.

  VastaaPoista
 8. Ihania pikkujuttuja! Ihania elämän palasia, tällaisista on juuri ihana lukea. :)

  Mua harmittaa, kokeilin tuota sormusta varmaan kymmenen kertaa viime Helsinginreissulla, mutta jätin piheyksissäni hyllyyn roikkumaan. Näyttää kahta kauniimmalta sinun sormessasi! <3

  VastaaPoista
 9. janina: oi, miten maailmassa on näin ihania ihmisiä! hyvä, että löysit tänne edes nyt, parempi myöhään kuin ei milloinkaas, eikös? :--) tervetuloa!

  kultasiskoni: ihana kuulla, että tämmöisille jutuille löytyy kiinnostusta :-) voi höh, tuommoinen on kyllä inhottavaa, jos pitää jälkeenpäin harmitella jonkin jutun ostamatta jättämistä (vielä inhottavampaa on kyllä jos harmittelee jonkin asian ostamista!) mutta kiitos kuitenkin! :-)

  VastaaPoista
 10. hahha kiva rusketusero yläkropassa ja jaloissa tol miehel Juha Itkosen kirjan kannessa:D!!
  äöööö mä rakastan nykyää tommosii reppuja (kutsun niitä rakkausrepuiksi<3) ja voisin omistaa AINAKI joka toisen vastaantulevan tollasen!!
  oi oi oi ihana Elisabethtown<3 se on kyl niin sulonen sen tytön rooli tossa leffassa:) ja vitsi ku joku tekis mullekki joskus sellasen roadtrip-kartan ja soittolistan nii mä niiiin lähtisin heti ajelee ympäri amerikkaa!! ;)
  kaiken kaikkiaan mahtava ja monipuolinen postaus!! c'est magnifique, ma belle:)!
  PS sanottiiks Ranskassaki "hein" kaiken perään? vai onko se vaan Sveitsissä, tai sitten vaan siinä kanttoonissa mis mä asuin:)? meinaa mä lisään "hein"n vähä joka lauseen perään iha huomaamattaki:D

  VastaaPoista
 11. mademoisellesaara: haha joo näköjään, en ees ollu huomannu!!
  reput on parhaita, ihanaa että on viisastunu ajoista, jolloin ajatteli repun olevan tosi epäcool :DD
  roadtrip houkuttelis kyllä, tommosen vois toteuttaa ihan vaikka suomessakin :--)

  merci beaucoup! ja siis hmm, muistan kyllä kuulleeni että tota lisäillään mutta en kyllä muista kuinka paljon :DD mut siis kyllä ranskassakin sitä käytetään! äh, alan unohtelee tällasia juttuja, ärsyttävää!!!

  VastaaPoista