2.9.2012

'Cause we're funny people, beautiful inside

elokuu1

elokuu2

syyselo

syyskuu2

syyskuu

Elokuun viimeisten viikkojen ja syyskuun ensimmäisten päivien aikana olen mm. juonut viiniä Hervannassa, skumppaa puistossa, tanssinut Klubilla ja Rumassa, syönyt liian monta pakastepitsaa, lounastreffaillut kavereita, kierrellyt kauppoja pitkästä aikaa, lakannut viimeiset kesäkynnet ja hankkinut sitten syysvärit kynsille.

Tänään tein superlöydön Moron järjestämällä peräkonttikirppiksellä; vihdoin ja viimein löysin Sen Oikean farkkutakin, jehuu! Designtorilla Ojakadulla oli ihan liikaa kaikkea ihanaa ja valinnanvaikeus oli suuri, mutta en sieltäkään tyhjin käsin poistunut, hihii.

Koulu jatkuu ensi viikolla, hurjaa! Mutta aika kivaa oikeastaan, nyt olen sata kertaa innostuneempi opiskelusta, mitä viime vuonna.

Leppoisaa sunnuntaita, tyypit!


PS. Miten löysin Russian Redin vasta nyt?? Tai no kyllähän olin Cigarettesia kuunnellut, mutta en oikein muuta. Viimeisin girl crush ja nyt kyllä kolahti ja kovaa!

4 kommenttia:

 1. cigarettes on ihana! taman postauksen myota tajusin, etta voisi kai niihin muihinkin biiseihin tutustua :-)

  VastaaPoista
 2. nelli: kannattaa tutustua, etenkin tuo fuerteventura-albumi on ihan mielettömän hyvä!

  VastaaPoista
 3. onks sul tatska kädessä?

  VastaaPoista
 4. anonyymi: haha, joo kyllä on :--D parempaa kuvaa löytyy täältä: http://forgivemeautumn.blogspot.fi/2012/07/aujourdhui-elle-va-etre-heureuse.html

  VastaaPoista