1.11.2012

I just wanna dream

october_playlist

Lokakuun lempparimusat soittolistan muodossa, tuosta noin, laittakaapa pyörimään!

Kuuntele ainakin nämä:

Bat For Lashes - Winter Fields. Jos en sitä ole jo tarpeeksi monta kertaa sanonut, niin sanotaanpa vielä kerran: The Haunted Man-albumi on loistava. En muista milloin viimeksi olisin innostunut ja tykästynyt näin kokonaisvaltaisesti yhteenkään levyyn. Oli erittäin vaikeaa valikoida mitkä biisit jätän pois soittolistalta, kun teki mieli vaan laittaa kaikki. Kiinnostuneille suosittelen tätä juttua levyntekoprosessista ja vähän muustakin.

Major Lazer feat. Amber Coffman - Get Free. Häpeäkseni tunnustan, että aika harvoin jaksan klikkailla kuunteluun niitä Youtube-videoita, joita monet laittavat blogeihinsa (mm. minä itse lähes aina). Pitäisi ottaa useamminkin neuvosta vaari, sillä tästä Lindan vinkkaamasta biisistä tuli saman tien yksi ehdottomista lemppareista!

Wintersleep - Hum. Viime päivien jumitusbiisi, soinut repeatilla melkoisen monta kertaa. Artikulointi ei ehkä kaikista selkeintä näiden laulajalla, eikä ihan koko levy jaksa innostaa kuten tämä avausbiisi, mutta voi että, kun tykkään tästä!

Frank Ocean - Pyramids. Frankia hypetettiin vaikka kuinka joskus, hmm, kesän alussa ainakin, mutta mulla kesti todella pitkään, että sain aikaiseksi kuunnella Channel Orangen. Ajattelin, että haluan ensin katsastaa hemmon livenä Flow'ssa, mutta sitten mokoma peruutti koko homman ja levyyn tarttuminen vain jäi. En kyllä edelleenkään väitä, että olisin päässyt levyyn mitenkään sisälle, mutta varmaan mun pitää vain hyväksyä, että R&B ei ole ihan mun juttu. Mutta tuo Pyramids on kiva, kannattaa jaksaa se yhdeksän minuuttia, koska siinä on vähän kuin monta biisiä samassa paketissa. Tunnelmat vaihtelee ja silleen. Mun lempparikohta on siellä keskivaiheilla tuleva vähän tanssittavampi biitti. Haha.

Yuna - Live Your Life. Malesialaisen Yunan albumi on omaan makuuni vähän liiankin keveää poppia, mutta löytyi sieltä pari helmeä. Kivaa ja kepeää, muttei liian lällyä musiikkia on aika hankala tehdä, mutta Yuna onnistuu aikas hyvin.

Jukka Ässä - Eläköön, amatöörit! Jostain syystä joskus, kun kuulen jostain bändistä tai artistista todella paljon joka puolelta, niin mulla tulee vastareaktio, että en varmasti kuuntele kyseistä musiikkia. Tyhmää, tiedän. Ja koska tiesin myös, että Jukka on yksi niistä tyypeistä, jotka pyörittää HTDJ:tä Klubilla, niin mulla oli myös kauheat ennakkoluulot, että eihänsenytvoiosatatehdämyösomaamusiikkia. Älytöntä, kyllä. Koska kuinka väärässä olinkaan! Tykkään Mitäs tässä-levystä todella, todella paljon! Tykätkää tekin!

Jee jee, klikkailkaahan subscribe jos piditte listasta!

2 kommenttia:

  1. Bat for lashes on niin hyvä! ja sopii mun mielestä pimeisiin iltoihin varsinkin. Tota uutta levyä en kyllä vielä oo ehtinyt hankkimaan mutta aikomuksena olisi.

    VastaaPoista
  2. uncool: mun täytyy häpeäkseni tunnustaa, etten oo kauheesti niitä aiempia levyjä kuunnellu, vaikka on pitkään ollut tarkoituksena. mut tää levy kyllä kolahti ja kovaa, pitää seuraavaksi kuunnella niitä aiempia! :-)

    VastaaPoista