22.11.2012

I'm feeling good as new

new_hair

Kävinpä sitten viime perjantaina pätkäisemässä hiuksia hieman lyhyemmäksi! Unohdin ottaa minkäänlaista ennen-kuvaa, mutta täältä näkee suurin piirtein, kuinka hurjan pitkiksi ne olivat jo ehtineet kasvaa. Harmi vaan, että latvat olivat semmoista kuivaa heinäkasaa, että harvoin niitä pystyi pitämään aukinaisina. Nuttura oli kova sana. (Ja on edelleen, kunhan keksin miten näiden kanssa kikkaillaan. Valkin tai sukan kanssa ehkä?)

Uusien hiusten kanssa on aina aluksi hassua, kun ei oikein tiedä, miten ne käyttäytyy. Ennen tiesi tasan tarkkaan mihin suuntaan ja miten niitä kannatti kieputtaa saadakseen hyvän nutturan, nyt tuntuu, ettei nämä tahdo asettua kiinni oikein mitenkään. Mutta tykkään näistä kyllä kovasti, ihanan sileät ja pehmeät eikä takussa ollenkaan. Ja niin helpot, oih!

Ja on se vaan hassua, miten sellainenkin asia, kuin hiusten leikkaaminen vaikuttaa omaan olemukseen ja olemiseen. Tuntuu, kuin kaikki vaatteetkin näyttäisi nyt erilaisilta. Itse en ole koskaan ollut värjäilijätyyppejä, mutta ehkä sen takia niin monet värjäilee hiuksiaan, vaihtelun vuoksi, hmm. 

moustache

Ja näin pään karvoista puhuttaessa (öh), pakko sanoa, että on marraskuussa ainakin yksi hyvä asia: Movember nimittäin. Koska viikset (ja parrat!) on parhaita! Lisää naamakarvahehkustusta löytyy mm. Jennin ja Jeminan blogeista.


PS. Hieman naurattaa nämä kylpyhuoneen peilin kautta puhelimella otetut kuvat, mutta menkööt nyt, eiseoonniivakavaa.

4 kommenttia:

 1. Näyttää hyvältä! On tosi virkistävää oikeesti leikata pitkät hiukset lyhyemmiksi. Mulla on tosin kasvatus menossa ja tää on tosi tylsää. Äh. Mutta jos nyt sen verran kasvattais että sais ees pari kertaa tehtyä kivoja kampauksia niin vois taas leikata. :D

  VastaaPoista
 2. anniina: kiitos! :-) mä en oikein koskaan oo kasvattamalla kasvattanu hiuksia ja siksi onkin aina hassua, kun joku huomauttaa, että onpa sulla pitkät hiukset ja huomaan, että oho no niinpä onkin! :--D ehkä huonoin neuvo on sanoa, että kyllä ne siitä kasvaa, kunhan ei kiinnitä siihen niin huomiota :// mutta se vaan on niin totta :DD tsemppiä kasvatukseen!

  VastaaPoista
 3. Heiii, peilikuva on rikos! No eijei.. ei se oo nii vakavaa! Kivat viiksulit, sopii siulle ::--)

  VastaaPoista
 4. maukku: ahhhahahahaa! :DD harmi ettei oikein tahdo nuo viiksikarvat kasvaa, ei vaikka kuinka yrittää! oli pakko turvautua piirrettyyn versioon :)))

  VastaaPoista