6.11.2012

Where you see a wall, I see a door

Kuulumisia, tekemisiä ja puhelimeen tallentuneita hetkiä tässä taas, hei.


omalleyskerkko
Ensin pari mustavalkoista. Jyväskylässä, O'Malley's ja Juuli, sivistyneesti viiniä ja sivistävää tietopeliä, josta opimme paljon Ranskan viinialueista (Champagne on pohjoisin, muistaakseni...). Sekä sen, että juoppous ei ole kuolemansynti. Toinen on Tampere-talosta Kerkko Koskinen Kollektiivin konsertista. Ikinä en ole nukkunut konsertissa, mutta ensimmäisenä esiintyneen Tuomari Nurmion aikana torkahdin ainakin kolmesti... oi voi.

rumaa
Sitten hieman Rumaa, eri illoilta tosin, molemmat kuitenkin Tampereelta. Lost In Music kutistui osaltani suunnitellusta kolmesta päivästä yhteen iltaan, mutta LCMDF:n keikalla oli ainakin hauskaa Marin ja Elinan kanssa.

kahvillamarimekko
Oli myös tappotentti Ranskan yhteiskunnallisesta ja poliittisesta kehityksestä toisesta maailmansodasta nykypäivään, mutta sen jälkeen oli aikaa käydä Kahvilla ideoimassa Idan kanssa ja juoda ensimmäistä kertaa glögiä tälle syksylle.

kakkuminttu
Masentavan marraskuun päiviin auttaa ainakin kakku (paljon onnea Riikalle!) sekä pukeutuminen överiin mintunvihreään collegepaitaan, todistetusti!

Saa kertoa, jos on jotain aivan killereitä väsymyksenpoistajia! Nukkumista pitäisi kai kokeilla vieläkin ahkerammin...

6 kommenttia:

 1. ekan kuvan tyyppi näyttää vähä lykke li:ltä!!

  VastaaPoista
 2. mademoisellesaara: joo juuli oli vaan peitenimi ku lykke halus pitää matalaa profiilia... :DDD hahhah, mutta joo, juulia joku kommentoija joskus sanoi myös the soundsin laulajan, maja ivarssonin, näköiseksi ja tuskin juuli näistä vertauksista yhtään mieltänsä pahoittaa ainakaan! :--D

  VastaaPoista
 3. Vitsit mä olin kans niin suunnitellu kunnon LIM-viikonloppua, mut jäinki sitte Helsinkii kun about koko suku ilmotti tulevasa kylään.. :S
  Väsymyksenpostovinkit olis oikeen tervetulleita, kohta meen ja ostan sellaset coolit "kuulokkeet" kun vaan nukuttaa. Haha paitsi jotenkin ihmeen kummassa tästä yliväsymyksestä huolimatta oon onnistunu kääntymään melkeen aamuihmiseks!! Unbelievable, mut ollaan ruvettu aamutreenaamaan ja sänkyyn on nolottavaa jäädä jos kamut venaa puntilla :D

  Ps. mitäs sanoisit vaikka teehetkestä tässä lähiaikoina? :)

  VastaaPoista
 4. Söpö sinä, tui tui!

  Mun tekee nyt ihan hirveästi mieli glögiä, en pääse tästä mieliteosta yli:-D Pitääks mun raahautua kauppaan.....

  ps. ihana penaali! Mulla on tuota kuosia huivi ja munkin penaali on marimekolta, tosin eri kuosi vaik samat värit hi!

  VastaaPoista
 5. milla: onkohan mulla enää mitään uutta kommentoitavaa tähän meiän tämänpäiväisen pukkaritapaamisen jälkeen :--D voisin kyllä oikeesti raahata itteeni vähän useammin aamulla jonnekin kuntoilemaan, mutta herääminen on aika vaikeeta toisinaan.................

  mennään ehdottomasti teelle tässä joskus piakkoin! :--)

  VastaaPoista
 6. ida: heheh, tui tui itsellesi myös! :--)

  ostin just purkin toissapäivänä mut en oo vielä ehtiny (???) juomaan sitä. tuu mun luo glögille? :--D okei, ehkä se kauppa on kuitenki lähempänä.. :))

  ihastuin tohon kuosiin ja väriyhdistelmään tosi paljon ja vihdoin mullakin on tommonen marimekon penaali, jollainen on (oli ainakin joskus) ihan_kaikilla ja halusin aina semmosta salaa itsekin heheh :--)

  VastaaPoista