31.12.2012

No need to talk about the future, baby, we don't need to talk about that

tre3

tre2

tre

Marraskuussa haastoin itseni tekemään uusia asioita. Totta puhuakseni, olisin voinut suoriutua paremminkin. Mutta ei tämä mikään kilpailu ollut ja varmasti tuli tehtyä myös sellaista, jota ei edes tajunnut tekevänsä ekaa kertaa.

Mieleen jäi ainakin ensimmäinen kahvakuulatunti (oli huippua, tätä lisää!). Osallistuin myös kieltenopiskelijoiden ainejärjestön pikkujouluihin ja tulipa minusta sitten kertaheitolla toinen uuden hallituksen kulttuurivastaavista, hupsista.

Eräänlaisena uutena kokemuksena voi pitää sitä, kun menin tenttiin nukkumatta silmällistäkään edellisenä yönä. Lukeminen jäi hieman viime tinkaan. Yleensä en juo kahvia koskaan, sinä yönä meni kaksi kupillista vierasvarana ollutta pikakahvia. Aikamoinen kokemus sinänsä, voitte arvata, kuinka nauroin (lähinnä ihmetyksestä), kun eilen sain tietää tentin menneen läpi.

Tämän ehkä voisi ottaa ihan tavaksi, pyrkiä tekemään ainakin yksi täysin uusi asia kuukaudessa (mielellään kivoja asioita, ei esimerkiksi viimeisenkaltaista tapausta). Siinäpä haastetta vuodelle 2013.

Ensi vuodelta odotan parempaa opiskelumotivaatiota, Protuleirille ohjaajaksi menemistä, kesän festareita sekä, jos kaikki vain menee suunnitelmien mukaan, vaihtoon lähtemistä.

Vuosi 2012 oli hyvä, toivottavasti 2013 on vieläkin parempi! Jännittävämpi ainakin saisi olla.


PS. Tekikö joku jotain uutta tämän innoittamana? Saa kertoa! Saa myös jakaa juttuja, joita pyrkii, suunnittelee tai haaveilee toteuttavansa ensi vuonna.

2 kommenttia:

  1. Minä olen, hieman pakosta, tehnyt koko syksyn hurjasti uusia asioita. Ja ihanaa on, että kun itsensä puskee uusiin tilanteisiin, niin pompahtaakin esiin ihan odottamattomia puolia ja käyttäytymismalleja tästä henkilöstä, kenet luulee jo tuntevansa läpikotaisin. Jos ei muuta, niin ainakin sitten löytää uuden asian mistä tykkää/ ei tykkää. Suosittelen ehdottomasti jatkamaan uuden etsimistä:)

    VastaaPoista
  2. maaren: tuo on kyllä niin totta, uusia juttuja tekemällä kyllä oppii itsestään kaikenlaista :-) kävinkin vähän vaklaamassa, että oot pariisissa au pairina! oi että, olin itsekin siellä 2010-2011 ja haikailen kyllä niiden aikojen perään :'-) siellä varmasti tulee tehtyä uusia juttuja, ota kaikki ilo irti nyt kun oot siellä!

    VastaaPoista