22.12.2012

Solitude's my best friend

IMG_1859 copy

IMG_2157 copy


Parhautta lähiaikoina:

Lohkeava jogurtti raparperi. Aika harvoin enää syön maustettuja jogurtteja koska niissä on niin paljon sokeria, mutta tää onkin mulle kuin karkkia, mm-mm.

Oranssinpunainen kynsilakka. Tiesin haaveilevani oranssinpunaisesta lakasta, mutta koska olin kauemmin haikaillut kirkkaanoranssin perään, niin kaupassa törmätessäni lähes neonoranssiin pulloon, päätinkin kotiuttaa sen. Mutta; sepä osoittautuikin aivan täydelliseksi punaoranssiksi! Jossain valaistuksessa kynnet on enemmän oranssit ja toisessa enemmän punaiset, mutta that's the way a-ha a-ha I like it! Sattumalta osuinkin ihan napakymppiin, jea!

Friday Night Lights. Tämä tv-sarja kuulostaa paperilla juuri sellaiselta, etten ikimaailmassa alkaisi tätä katsomaan. Kertoo teksasilaisen pikkukaupungin amerikkalaisen jalkapallon high school-joukkueesta. Huh! Mutta, tässä on vaan ihan mielettömät henkilöhahmot ja näyttelijät ja kaikki. Tämä tuli Suomessakin telkkarista joitakin vuosia sitten nimellä Unelmien kentät, jolloin katsoin tätä satunnaisesti, ja nyt reilu kuukausi takaperin löysin tämän uudestaan. Nyt on ole hetkeen ehtinyt katsoa, mutta ykkös- ja kakkostuokkarit ahmin parissa viikossa. On mullakin elämä, hahah!

Livemusiikki. Tämä nyt on ikuisuusparhautta, mutta aina sitä ei muista, mitä hyvä keikka saakaan aikaan. Viime viikon torstaina olin kuuntelemassa Laura Moisiota (kovat Anna Puu-vibat, mutta tykkäsin Laurasta enemmän, lisää vaan omaa matskua niin hyvä tulee!), Ochre Roomia (entisenä trumpetistina annan trumpetista aina plussaa, ja muutenkin ihan jees livenä, mutten ehkä jaksaisi kuunnella kotona) sekä Jukka Ässää (kuten eräs keikkaseuralaisistani asian ilmaisi: "Nää on ihanan positiivinen bändi!"). Hymyilyttää vieläkin!

El Perro Del Mar sekä William Fitzsimmons.Niin, onhan se joku joulukin tulossa, mutta uskon kaikkien olevan siitä tietoisia ilman, että erikseen mainitsen asiasta, heh. Rentoa joulua kaikille!

PS. On se järkkäri hyvä olla, että voi kuvailla jogurttipurkkia ja omia kynsiään, oh boy... Noh, ehkä nyt jouluna saan aikaiseksi kuvata muutakin. Suklaakonvehteja ehkä.

4 kommenttia:

 1. Itsekin olen viime aikoina löytänyt Walk On By-biisin hyvyyden! Muutenkin ihan kelpo tuo El Perro! ;)

  VastaaPoista
 2. J: jei hyvä, toi biisi on kyllä yks parhaista uudella levyllä! vasta ton uuden levyn myötä oon tajunnu kuinka hyvä el perro on, en oikein koskaan päässy mukaan siihen love is not popiin ://

  VastaaPoista
 3. Aaa just bongasi ton El Perro Del Marin mutten oo kerenny kuunnella, hyvä että mainitsit. Jeeje!

  VastaaPoista
 4. anniina: kannattaa ehdottomasti kuunnella tota pale fire-albumia, ihan älyhyvä!! jeee! :--)

  VastaaPoista