31.1.2013

Sensitive heart you're doomed from the start

january_playlist_2013

Noniin, palataanpas asiaan taas paremmilla fiiliksillä. On aika julkaista uusi soittolista, tämän vuoden ensimmäinen sellainen. Mulla oli suuret visiot tehdä jotain hurjaa ja muuttaa tuota soittolistan kuvaa hienommaksi, mutta en sitten osannutkaan, joten aika samoilla linjoilla mennään toistaiseksi. Paitsi että päätin opettaa teille kuukaudet ranskaksi näiden avulla, hahah!

Kuuntelemaan pääsee kuvaa klikkaamalla tai tästä!

Kuuntele ainakin nämä:

Rhye - The Fall. Pitikin löytää näin kingi biisi heti kuun alussa, muut ei oikein tuntuneet miltään tämän jälkeen. Löydön tehtyäni kuuntelin tätä kaksi päivää putkeen, kunnes löysin Openin joka on vieläkin hienompi ja ihanampi ja herkempi, muttei hitsi vie löydy spottarista.

Boom Clap Bachelors - Løb Stop Stå.stä ehdinkin jo höpötellä, mutta kerrottakoon vielä, että löysin tämän tanskiskappaleen sen malesialaisen bändin Tumblrista, jonka keikan näin viime syksynä Telakalla. Hauskaa. Tätäkö se on se globalisaatio?

Youth Lagoon - Posters (tai oikeastaan mikä vain soittolistalta löytyvä, en oikein vieläkään muista mikä näiden biisi oli minkäkin niminen, haha). Youth Lagoonin The Year Of Hibernation-levy oli erään sunnuntain soundtrack, kun makoilin lattialla ja lueskelin lehtiä laiskanletkeästi. Lähes kaikissa näiden kappaleissa pitää odottaa puoleenväliin, että ne lähtevät kunnolla käyntiin. Sitten voi vähän jammailla, sillai viileesti.

Purity Ring - Fineshrine. Jos Youth Lagoonin biisejä pitää odotella, niin tästä kappaleesta tiesin heti alkutahtien jälkeen, että nyt on tykkibiisi!

Antero Lindgren - Louise (my sweet). Hehkutin Anteroa jo viime vapun aikoihin, kun olin nähnyt sen esiintymässä Artturissa. En saanut silloin levyä käsiini, joten juttu vähän jäi. Nyt huomasin jokin aika sitten Mother-levyn löytyvän Spotifysta, jee! Antero on paras.

Aino Venna - Electric Soul. Innostuin tietysti heti Aino Vennasta, kun kuulin, että se laulaa myös ranskaksi. Kesti kuitenkin tovin, ennen kuin totuin sen ääneen ja ääntämykseen. Hienoja, hienoja lauluja ja jotenkin ihan mielettömät sanoitukset levyn nimikkokappaleessa (huom. män soittolistan viimeinen kappale).

Tennis - Origins. Tykästyin ihan hurjasti, vaikka tavallaan tässä on aika samoja elementtejä kuin kymmenissä muissa bändeissä, mutta jotenkin tuo Young And Old-levy on kokonaisuudessaan ihan todella, todella hyvä.

The Weeknd - The Morning. Etenkin Frank Oceanin jälkeen tämmöiset r&b-jutut on alkaneet selkeästi uppoamaan muhun enemmän ja enemmän. Aika suureellista julkaista debyytti kolmiosaisena, mutta mikäs siinä. Kuitenkin melko puuduttavaa kuunneltavaa aluksi, mutta ne helmet löytää sieltä, kun jaksaa kuunnella. Tätä hyräilen nykyään päässäni aina matkalla töihin: "All that money / The money is the motive / All that money / The money is the motive / All that money / The money she be foldin'". Ainiin, Coeur de Piraten cover The Weekndin Wicked Games-kappaleesta oli mun viime kesän lemppareita!

Toro Y Moi - Say That. Sarjassamme "olen yrittänyt aiemminkin kuunnella, mutta vasta tämä uusin levy upposi". Ja kovaa upposikin! Ai että, en mä tästä osaa muuta sanoa, kuin että kuunnelkaa nyt ihmeessä!

Oho, tulipas näitä paljon tällä kertaa! Okei, nyt loppu höpötys ja päästän teidät kuuntelemaan!

12 kommenttia:

 1. Oho, ei yhtäkään tuttua kappaletta, ihmeellistä! pakko siis kuunnella koska sulla on kuiteski hyvä maku :)

  VastaaPoista
 2. Oho, ei yhtäkään tuttua kappaletta, ihmeellistä! pakko siis kuunnella koska sulla on kuiteski hyvä maku :)

  VastaaPoista
 3. Oho, ei yhtäkään tuttua kappaletta, ihmeellistä! pakko siis kuunnella koska sulla on kuiteski hyvä maku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ohhoh, aika hyvin kyllä! :-D toivottavasti löytyy uusia lemppareita! :-)

   Poista
 4. tshiiiiish. aino venna, antero lindgren, toro y moi. näitähän mää muutenkin oon kuunnellut! loistolist.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oujee, sullakin siis selkeesti hyvä maku musiikin suhteen! ;--) tänks!

   Poista
 5. ooo paljon kaikkee uutta kivalta vaikuttavaa :-) sun soittolistat on aina parhautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mahtavaa! kiitos paljon, ihana kuulla tämmöstä :))

   Poista
 6. oi, kiitos taas! erityisesti antero lämmitti sydäntä vallan paljon. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, oleppas hyvä ja kiitos itsellesi! :-) antero on iiihana!

   Poista