25.2.2013

She's 22

221

223

1.2.2013 täytin 22 vuotta. Synttäripäivä osui hyvin perjantaille, joten päätin tehdä sinä päivänä vain kivoja asioita kivoimpien ihmisten kanssa. Kävin kahvakuulailemassa, söin makoisan vohvelin Vohvelikahvilassa, join skumppaa, joka sisälsi kultahippuja sekä tanssahtelin helmat hulmuten pinkit maiharit jalassani.

Kuvasin kaiken kertakäyttökameralla, jollaista käytin pitkästä aikaa sitten perheloman Italiassa vuonna kaksinollanollajotain. Nyt filmin 27 kuvasta onnistui vain 20, ei edes sitä 22, mutta ehkä tämä tarkoittaa, että täytin uudestaan täydet kaksikymmentä, hehheh? Opetus: käytä aina salamaa!

Lempparikuvat onneksi onnistui, etsi eroavaisuudet:

224

Päivä oli iloa täyn, vaikka pikkusisko sanoikin onnitteluviestissään, että rupean jo olemaan vanha. Sain kuitenkin Forever Young-teetä lahjaksi, joten homma hoidossa!

(Tunnelmaltaan vähän liian surumielinen, mutta kun nimen puolesta käy niin hyvin...)

4 kommenttia:

 1. yummy mikä blogi ja kuvat <3!

  VastaaPoista
 2. Meinasin itse vajaa vuos sitten lainata tätä biisiä samaan tarkotukseen, mut kun sanat ja tarina on sen verran pielessä ni jätin lainaamatta. :'D

  Kertsikuvissa on fiilistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, mäki mietin pitkään et laitanko tätä biisiä ollenkaan tähän, otsikkoon vaan, mut sit kukaan ei ois tajunnu mihin se viittaa... toi biisi herkisti mut myös pori jazzeilla kyyneliin asti nii aattelin että ehkä se ansaitsee päästä kuitenkin tänne :--D

   niin on, pitäs harrastaa enemmän niitä! : )

   Poista