28.2.2013

Stop looking for the tender hearts

february_2013_playlist


Jaaaa helmikuun soittolistaa tuosta noin, olkaas hyvät!

Tämä soittis valmistui jotenkin ihan ennätysajassa, yleensä mulla on tavoitteena semmoinen noin yksi biisi per päivä-tahti, mutta tämä oli jo siinä 25. päivän kohdalla lähes valmis. Ja listalla on 32 kappaletta, että niin. Mietin myös, onko huijausta siirtää siltä Girls-soittolistalta tähän biisejä, mutta toisaalta se on viiden tunnin mittainen lista, joten parempi korjata helmet talteen, eikös? (Mutta ei, Wonderwallia ei valitettavasti löydy, koska tarkoituksena esitellä mulle uusia tuttavuuksia..)

Niin ja oho, tämänkin soittolistan nimessä on sana heart, mutta oonkin vähän tämmönen lälly.

Kuuntele ainakin nämä: 

 • Susanne Sundfør - Stop (Don't Push The Button). Kiitos tästä löydöstä kuuluu Idalle. Ihastuin ensin White Foxes-kappaleeseen ja sen jälkeen koko levyyn ihan täysiä. Mahtipontista mutta herkkää, oih!

 • Disclosure feat. Sam Smith - Latch. Tämä on kuulemma soinut radiossakin kovaa tahtia. Kuulin tämän myös kerran ruokakaupassa, joten iik aika mainstreamia, ou nou! Jooh, mutta siis ihan törkeän kova biisi ja mulle tulee aina hyvä mieli kun tää lähtee soimaan.

 • Haim - Falling. Mitä tahansa nämä naiset tekee, niin olen myyty. Odotukset ensimmäistä levyä kohtaan on jo niin pilvissä, että ihan hirvittää.

 • Meg Olsen - Suedehead. Ihanan hyväntuulinen Morrissey-cover (vaikkei sanat ihan kaikista hyväntuulisimmat olekaan).

 • Phantogram - Don't Move. Käänteispsykologiaa, tämän biisin tahdissa nimittäin tekee mieli liikkua! Ei tosin ihan semmoinen perinteinen sheikkausbiisi, vaikka tässä lauletaankin, että shake shake shake.

 • Belle & Sebastian - Expectations. (Ilouutisia ystävilleni Heidille ja Meijulle, moro vaan!) Mulla on projektina kuunnella kaikki Belle & Sebastianin levyt, koska se on sellainen "kaikkien" perus lempparibändi (mun mielestä). Ensin oli vuorossa Tigermilk-levy, joka oli joo ihan hyvä, mutta ei tää vielä mitään Suurta Rakkautta ole, anteeksi nyt vaan kaikille. Tämä Expectations on kuitenkin mukavan menevä ja tässä on mehevät trumpettiosuudet, joista tykkään!

 •  Sylver Tongue - Hook You Up. Tämä on jotenkin ihan superihana ja voisi hyvin löytyä Driven soundtrackilta, on vähän sen henkinen. (Ja nyt kun niitä kiitoksia ja terveisiä alettiin jaella, niin kiitos Juuli!)

 • Jessie Ware - If You're Never Gonna Move (Two Inch Punch Remix). Tämä on siis se sama biisi, joka kulki ennen nimellä 110%, mutta jonkun sotkun takia nimi piti vaihtaa. Ja tässä siis vielä remix-muodossa, hieman surumielisempi kuin se alkuperäisversio, mutta ihan yhtälailla ihana. Hyvä remix huippuhyvästä biisistä.

 • James Blake - Retrograde. Sopivaa sunnuntai- ja iltamusiikkia. Etenkin sunnuntai-iltamusiikkia.

Löytyikö mitään kuuntelemisen arvoista?

4 kommenttia:

 1. Pakko tulla taas kehumaan ja kiittämään näistä soittolistoista ♥ Tää helmikuun lista on parhautta ja todennäköisesti kaikki biisit tulee päätyy ennemmin tai myöhemmin omalle maaliskuun listalle ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei kiitos ihan tosi tosi paljon! tämmöisten kommenttien voimin teen soittolistoja vieläkin suuremmalla innolla! :-) ♥

   Poista
 2. löysin tämän tässä joskus, en muista milloin kuin päivät sekoittuvat toisiinsa, mutta oi pidän erityisesti näistä soittolistoista. aivan upeita, jei!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei vitsi, kiitos! haluaisin sanoa jotain hienoa, mutten osaa vastata tähän kuin isolla, lämpimällä ja painokkaalla kiitoksella! k i i t o s ♥

   Poista