13.3.2013

It takes a bit more

IMG_20130304_141106

IMG_20130302_141005

IMG_20130310_131652

IMG_20130312_181136

IMG_20130301_014335

Juup, that's what's up. Tai oli, nyt alkaa jo vähän helpottaa.

Ostin sarvikuonon eli nenäkannun ja voisin pitää sitä tähän asti parhaimpana ostoksena tänä vuonna.

Opin, ettei kipeänä kannata katsoa syöpäelokuvia (My Sister's Keeper tai 50/50), muttei varsinkaan elokuvaa maailmanlopusta (Melancholia) silloin, kun on kuumeessa.

Tästä viisastuneena siirryinkin katsomaan One Directionin haastatteluja. Jep, päätin vihdoin selvittää, mikä tää juttu on ja voi pojat, onhan ne aika velikultia, hih!

Perun sittenkin puheeni, paras ostos olikin lentoliput Lontooseen. Kolmen viikon päästä..!

8 kommenttia:

 1. miten toi nenäsarvi toimii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se toimii yksinkertaistettuna siten, että kannuun laitetaan merisuolaa ja haaleaa vettä ja sit käännetään pää sopivaan asentoon ja kaadetaan vettä toisesta sieraimesta sisään ja sit se valuu toisesta ulos ja sit kun puolet vedestä on menny, vaihdetaan puolta ja valutetaan loput. sit vähän niistellään et tulee kaikki kivat asiat ulos nenäonteloista. tarkempi ohje on pakkauksessa ja siinä tulee mukana se suolamitta. mutta periaatteessa noin. aika simppeliä! sen pään asennonkin kyllä saa pienellä harjoittelulla oikein, ei kannata pelätä ettei osaa :--D mut en voi kyllä kuin suositella, ihanaa pystyä hengittämään nenän kautta vaikka onkin nuha edelleen! :)) paljon tehokkaampi ja hellempi limakalvoille kuin mikään nenäsumute ikinä! olipas nyt mainospuhetta, mutta tää oikeesti toimii!

   Poista
 2. kuinka ilkeeltä tollanen tuntuu, kun nenäsumutteenkin käyttö inhottaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei ilkeeltä ollenkaan! vähän hassulle vaan :-D tai ei se mikään superihana tunne oo, mut ei se satu tai mitään. koska ideana on, et sitä suolaa tai siis natriumia on saman verran siinä vedessä kuin kehon nesteissä muutenkin, joten se ei tunnu inhottavalta :) siinä ei siis saa käyttää mitään pansuolaa tai mitään erikoissuolaa, vaan ihan normaalia hienokiteistä merisuolaa. jos suolaa on liikaa tai liian vähän tai ei ollenkaan nii sit se varmasti tuntuu pahalta! tärkee on myös se pään asento että sitä suolaliuosta ei mee nieluun, mutta ei siihenkään kuole :--D

   Poista
 3. UU määkin haluun Lontooseen! Siistiäsiistiä. Pidä hauskaa! :--) (En oo itekään vielä täysin terve, tosi hauskaa..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pidän varmasti! oon niin innoissani!!! hihhii :))) paranehan sinäkin pian! :--)

   Poista
 4. sarvikuono on paras paras paras! nuha ei todellakaan niin kamala ku ilman.

  VastaaPoista