30.3.2013

Stealing kisses

playlist_march

Soittolistaa olisi taas tarjolla! Olen jotenkin ihan superfiiliksissä tästä listasta, niin hyvää musiikkia on taas löytynyt, oijoi. Tekisi mieli höpötellä joka ikisestä kappaleesta jotain! Koitin kuitenkin hieman hillitä itseäni, heh.

Kuuntelemaan pääsee tästä!

Kuuntele ainakin nämä:

 • Rhye - 3 Days ja Open. Rhyen Woman-albumi ei ihan täysin ole vielä auennut mulle, mutta 3 Days -biisiin ihastuin lujaa heti, kun sen kuulin. Open on myös edelleen ihan järisyttävän upea, siihen en varmasti kyllästy ikinä.

 • Foals - My Number ja Bad Habit. My Number on ihan ässä tanssittaja ja kunnon asennebiisi: "You don't have my number and I don't need no-one now". Bad Habit taas on aneleva anteeksipyyntö ja täyttä tunnelatausta alusta loppuun

 • Kindness - Swingin Party. Fiilistelin Kindnessin House-biisiä joskus viime kesänä ja se on edelleen iso lemppari. Nyt kolahti sitten tämä bilebiisi ja harmittaa vieläkin enemmän, että missasin Kindnessin viime Flow'ssa.

 • Mausi - Move ja Sol. (Chad Valley Remix). Move on ihanan rehellisen simppeli tanssibiisi: "I dance all night with you / we get high on the beat / we move like never before" ja duntsduntsdunts. Sol.in originaali versio päätyi mun kesälistalle ja King James remix taas etko/bilelistalle. Tämän vähän chillimmän Chad Valleyn remixin ajattelin sopivan hyvin kesän odotteluun.

 • Wild Belle - It's Too Late. Wild Bellen levy Isles oli todella ilahduttava sattumalöytö spottarin syövereistä. Oli todella vaikea päättää, mitkä kappaleet haluan soittikselle, koska kaikki biisit on vaan niin älyttömän hyviä. Baunssaavan letkeää menoa tällä sisko-veli-duolla ja ilmeisesti ovat kovassa hypessä tällä hetkellä ainakin jossain piireissä.

 • Tom Odell - Another Love. Tom Odellin bongasin katsoessani Brit Awardseja telkkarista (kerrankin meni muuten palkinnot kohdilleen, tui tui Ben Howard). "I wanna cry and I wanna love but all my tears have been used up on another love", sniif.

 • NZCA/LINES - Okinawa Channels. Tämän nappasin Ben Howardin soittikselta (joka on muuten älyttömän hyvä soittolista, suosittelen!). Jo toinen maininta Benille tässä, mutta se onkin yksi lempi-ihmisistäni, oi Bensku.

 • Justin Timberlake - Mirrors. Enpä olisi uskonut, että koittaa päivä jolloin fiilistelen Justin Timberlaken musiikkia näinkin paljon. Mirrors upposi todella kovaa, eikä uudessa levyssä muutenkaan ole mitään valittamista.

 • Stars - Dead Hearts. Ehkä vähän liiankin oppikirjamainen malliesimerkki herkästä indiepop-kappaleesta, mutta oli niin vaikuttava sen Like Crazy-elokuvan lopussa ("dead hearts are everywhere..."), että oli pakko etsiä tämä käsiini.

 • Keaton Henson - Lying To You ja 10am Gare Du Nord. Keaton Hensonilla on uskomaton lahja tehdä riipaisevan kaunista musiikkia. Kappaleet ovat tunnelmaltaan niin herkkiä, että niiden aikana pitää melkein pidättää hengitystä. Lying To Youssa lauletaan siitä, kun se toinen ei ihan olekaan se oikea ("and I feel in some way I do love you but babe, I'm not in love with you"). 10am Gare Du Nord -kappaleesta pidin jo pelkän nimen ansiosta, koska Gare Du Nord oli se asema Pariisissa, jolle saavuin au pair-aikoina aina junalla St-Leu-La-Forêt'sta. Kappaleen tunnelma tosin on täysin päinvastainen, kuin vilkkaalla juna-asemalla.

 • Kodaline - All My Friends. Kuultuani tämän kappaleen, mietin vain mielessäni "ihana, ihana, ihana biisi - mutta jotenkin tutun kuuloinen..."  ja aika pian tajusinkin, että tämähän on LCD Soundsystem-cover! Olin ylpeä, että kerrankin tajusin tämmöisen ihan itse, haha.

  • The 1975 - You. Ensin pakko avautua asiasta, joka ärsyttää. Nimittäin artistien hidden tracksit, jotka on "piilotettu" jonkun toisen biisin perään niin, että niiden välissä on parikymmentä minuuttia hiljaisuutta. Argh! Extrabiisit on aina kivoja, mutta eikö niitä voi laittaa ihan rehellisesti omaksi raidakseen? Tässäkin You kestää sen nelisen minuuttia, sitten vartti ei-mitään ja lopussa parin minuutin lisäkipale. Pikkujuttu, mutta hitsin ärsyttävä! Mutta itse kappaleesta, pidän sen vahvasta aloituksesta ja kuinka se kasvaa pikkuhiljaa ("and you're a liar / at least all your friends are / and so am I"). Rehellistä brittiläistä kitaraindierokkia, iso peukku tälle!

  Toivottavasti löytyy uusia biisejä teillekin! Ehkä uusia lemppareita kenties? 

  6 kommenttia:

  1. Jes, jes, täälläkin on kuunneltu Tom Odellia ja Justin Timberlake! Kuuntelin vähän tuota Mausia, ja kuulosti hyvältä :)

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. jes! hyvä jos löytyi myös uutta kuunneltavaa :-)

    Poista
  2. No nyt tuli paljon uutta (ja muutama vanha suosikki). Kiiiiitos! Mahtavaa!

   VastaaPoista
  3. oijoi, noi kaksi foalsin biisia on munkin lempparit uudelta levylta. ♥ muutenkin superkiva soittolista!

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. toi foalsin levy on muutenkin ihan uskomattoman kova, huh huh! ja kiva kuulla, että on onnistunut lista!

    Poista