9.3.2013

We don't need each other now

one_day

Ajattelin vain tulla sanomaan, että hengissä ollaan! Kipeänä kylläkin, mutta elossa. Kuulostaapa nyt siltä, että olisin ollut jotenkin hengenvaarassa. Siitä ei kuitenkaan ole kyse, onneksi.
 
Kaiken tämän sohvalla makoilun jälkeen vain on noussut sellainen suunnaton halu elää. Päästä liikkumaan, tekemään, kokemaan asioita, näkemään ihmisiä.
 
Vielä minusta ei siihen ole, mutta toivottavasti pian taas.
 
Ja koska kaikesta pitää koittaa kaivaa ne hyvätkin puolet esiin, niin onpahan ollut aikaa lukea ja ajatella. Sinä päivänä -kirjan luin nopeammin kuin minkään kirjan pitkiin aikoihin. Lähinnä toki siksi, että oli aikaa, mutta se oli myös mukavan helppo- ja nopealukuinen.
 
Luin myös Jörn Donnerin haastattelun Imagesta, jossa se sanoo, että laiskuuskin voi olla hyvästä ja "kunnolla ajatteleminen on sitä, että ihminen on yksin ajatustensa kanssa". Toisaalta se sanoi myös, että elämän tarkoitus on eläminen.
 
Ja niinhän se on onkin, hitto vie! Me ei todella tarvita toisiamme tämän flunssan kanssa nyt enää.
 
Tekisi niin mieli tanssia, kun tätä kappaletta kuuntelee, äh! Tanssikaa siis tänään munkin puolesta, mä taidan pitää kotibileet teemukin ja villasukkien kanssa.
  

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. tykkäsin tosta yllättävän paljon, lopussa varsinkin :-) vaikka en voi sille mitään, että mietin aina käännettyä kirjallisuutta (englannista suomeen lähinnä) lukiessa, että mitenköhän siinä alkuperäisessä tekstissä asia on ilmaistu :-D

   Poista
 2. Nyt munkin tekee mieli tanssimaan höh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mikä estää? :-D onneksi tanssia voi aina kotonakin kun sille päälle sattuu! : )

   Poista
  2. Vähän sama ongelma kun sulla, flunssanpoikanen yhdistettynä puujalkaan ja tulehtuneeseen hartiaan :--(

   Poista
  3. höh, kurjaa :(( paranemisia sinne!

   Poista
 3. AWW AWW AWW toi biisi oon kanssa niin luukuttanu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan mieletön kyllä!! kunnon voimabiisi mulle ainakin :-D

   Poista