15.4.2013

11 x 3 + 10 = 1/2 HAASTE

Huh, mut on ehditty haastaa nyt jo vaikka kuinka monta kertaa, mutta saamattomuuttani en ole vieläkään vastannut yhteenkään! Hyi minua! Haaste menee näin:
 • kerro 11 asiaa itsestäsi
 • vastaa haastajan esittämiin 11 kysymykseen
 • keksi 11 uutta kysymystä, jotka esität uusille haastetuille
 • haasta 11 bloggaajaa (joilla on alle 200 lukijaa)
 • ilmoita heille, että heidät on haastettu
Olen nyt ilkimys ja rikon sääntöjä, mutta en millään jaksa keksiä yli 40 asiaa itsestäni, joten vastailen vain kysymyksiin. Nekin jaoin kahteen osaan, jotta edes joku jaksaisi lukea nämä vastaukset loppuun asti.. Kuvituksena pari satunnaista otosta, toinen ehkä abivuodelta ja toinen ihan parin kuukauden takaa, mutta pusuja jaellaan molemmissa, hih!

34146_461339096280_1539642_n

Kiitos ensin Anniinalle!

1.  Mikä saa sinut iloiseksi? Aurinko! Hyvä musiikki (tosin hyvä musiikki voi olla surullistakin mutta siis kuitenkin), tanssiminen, kivat ihmiset. Ja näitähän riittäisi vaikka kuinka, mutta tuossa nyt muutama esimerkki.
2.  Mitä teet mieluiten vapaapäivän aamuna heräämisen jälkeen? Makoilen sängyssä piiiitkään, kuuntelen musiikkia, juon teetä, fiilistelen sitä, että on aikaa vaan olla.
3.  Mistä mahdollisuudesta olet kiitollinen elämässäsi? Hmm, vau, onpa hieno kysymys. Ranskaan lähtemisestä? Toisaalta en tiedä, ketä siitä on kiittäminen. Itseäni? Vanhemmille tietysti siitä mahdollisuudesta, että olen aina saanut olla oma itseni, eikä mua ole pakotettu olemaan tietynlainen ja olen esimerkiksi saanut itse valita mitä harrastan tai olen harrastamatta.
4.  Katsotko jotain tv-ohjelmaa, muttet mielelläsi myönnä katsovasi sitä? Mitä? Haha, kyllä mä auliisti myönnän kaiken, mitä katson. En omista telkkaria, joten kauheasti mitään turhaa ei tule katsottua. MTV:n 16 And Pregnant ja Teen Mom oli joskus mun lemppariturhuussarjoja, mutta nykyään en jaksa niitäkään. Eiku joo, en ehkä mitenkään hehkuta katsovani Yle Areenasta jotain dokumentteja, sieltä löytyy vaikka mitä kiinnostavaa! Kuulostanpas nyt keski-ikäiseltä tai nörtiltä, mutta ei se mitään, sekin on ihan ok.
5.  Seuraatko politiikkaa? Vaihtelevasti. Oon kyllä kiinnostunut politiikasta, mutta en aina jaksa seurata ihan kaikkea. Mutta on mulla selkeät ajatukset esim. siitä, mitä puolueita voin/haluan äänestää ja mitä en.
6.  Mitä ajattelit lapsena aikuisuudesta? Apua, en ainakaan muista, että mitään ihmeellistä. Kai jotain, että aikuiset tietää mitä ne tekee ja mitä ne haluaa. Ja että ne tietää paljon kaikista asioista. HAH!
7.  Minne kaipaat? Ranskaan melko usein. St-Leu-La-Forêtiin ja Pariisiin. Mutta ehkä enemmän niihin hetkiin ja niiden ihmisten seuraan kuin itse paikkoihin. Ulkomaille ylipäänsä, wanderlust ja sillee...
8.  Perus ala-asteen ystäväkirjan kysymys: lempinäyttelijäsi? Marion Cotillard, Kate Winslet, Ginnifer Goodwin, Tom Hardy, Joseph Gordon-Levitt. Ne ainakin vaikuttaa hyviltä tyypeiltä.
9.  Mitä haluaisit osata? Puhua täydellistä ranskaa, bien sûr. Ehkä myös olla ajattelematta asioita, jotka on tapahtuneet ikuisuuksia sitten. Häpeäflashbackit on kamalia.
10. Haluaisitko tatuoinnin (tai lisää, jos sinulla on niitä)? Joo joo joo!! Seuraava on jo itse asiassa lähes toteuttamisvalmis...
11. Mikä on paras muistosi ulkomailta? Apua, niitä on miljoona. Koko Ranskavuosi oli kyllä mieletön. Mutta on sitten sellaisia pieniä onnen ja muistojen palasia muistakin maista. En pysty valitsemaan parasta millään, anteeksi.

420369_10151428333704326_1615314564_n

Ja kiitos Suvi-Tuuli!

1. Mac vai Pc vai onko väliä? Ei niin väliä, en tosin osaa käyttää Macia kovin hyvin koska en ole sellaista koskaan omistanut.
2. Viimeisin kuuntelemasi kappale? Juuri muistin, että Iron & Winen uusi albumi Ghost On Ghost on julkaistu, joten laitoin sen soimaan ja nyt soi biisi nimeltä The Desert Babbler.
3. Ensimmäinen muistosi? Öööh. Ei tämmöseen kyllä voi vastata, että en muista, haha! Muistan (tai luulen muistavani) ainakin hyvin sen hetken, kun opin lukemaan. Olin 5-vuotias ja luin semmoista paksusivuista kirjaa, jossa oli joku kuva ja alla isolla teksti esim. PALLO. Istuin eteisen lattialla ja yhtäkkiä ne kirjaimet ja sanat alkoikin olla järkeviä.
4. Kakkagate, mitä mieltä? (Hahhah, mun ois niiiiiiin pitäny vastailla näihin ikuisuus sitten!) En oikein mitään mieltä. En edes jaksanut lukea koko juttua, pari sitä artikkelia käsittelevää ja analysoivaa juttua kyllä luin mutta äh, ei kiinnostanut mua paljoakaan jostain syystä.
5. Mitä paheita sulla on? Asioiden jättäminen viime tippaan, naurettavuuksiin menevä saamattomuus toisinaan, siivoan liian harvoin ehkä, haha.
6. Kuvaile tyyliäsi? Käytän paljon mekkoja ja hameita yhdistettynä neuleeseen. Housuista käytän oikeastaan vain farkkushortseja, pitkiä housuja todella harvoin. (Paitsi nyt oon käyttänyt semmosia mustia samettilegginsejä housuina, OMG!) Kammoan kokomustaa ja tykkään, että vaatteissa on joku juttu tai jos ei vaatteissa niin sitten koruja peliin. Tykkään vaatteista, mutten järjettömästä kulutusmaniasta. Olen aika käytännöllinen ja mukavuudenhaluinen.
7. Inhokkihaju? Ööö kaikki liian vahvat hajut, kun tuntuu ettei pysty hengittämään.
8. Miksi Justin Bieber on niin suosittu? Miksi! Tätä mäkin mietin kovasti, kunnes katsoin sen Never Say Never-dokkarin JB:stä... Ei näistä jutuista kyllä aina tiedä, miksi esim. Pitbull saa tehdä musiikkia? Miksi! Tai Cheek? Miksi! Tai Lauri Tähkä? MIKSI!!!!!
9. Soitatko mitään instrumenttia? Pianoa osaan soittaa yhdellä kädellä (vou..) ja trumpettia soitin ala-asteella viisi vuotta, kai mä sitä vielä osaisin.
10. Jos olisit supersankari, mikä olisi supervoimasi? Ensin mietin, että haluisin osata siirtyä paikasta toiseen sormia napsauttamalla, mutta se olis ihan tylsää. Hyödyllisempää olisi ehkä semmonen, että pystyis muuttamaan ihmisten ajattelua siten, ettei ne tekisi mitään pahaa. Toisaalta tässä tullaan siihen, mikä on väärin ja mikä oikein jne, joten ehkä parasta lopettaa tämä filosofointi alkuunsa. Mutta jotain sen suuntaista.
11. Mikä on mielestäsi paras ikä? Ikähän on vaan numero... Mutta siis, niin. En tiedä, toivottavasti se on mulla vasta tulossa. Nytkin on kyllä aika parasta tällä hetkellä.

Huh huh, tähän vastailuun menee yllättävän kauan aikaa! Mutta stay tuned, jatkoa luvassa piakkoin!

4 kommenttia:

 1. voi kun hymyilytti tuo viimeisen kysymyksen vastaus !!
  ja piti sitä sanoa, että olen löytänyt hirmu kivoja biisejä täältä aina sinun soittolistoilta ! jee :- )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih :---) ja jes, ihan mahtavan ihana kuulla! kiitos, että kerroit :-)

   Poista
 2. Jee, kiva oli lukea sun vastauksia! Ja ihanaa en tiennyt että Iron & Wineltä on tullu uus levy jo!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeaa :---) mäki ihan sattumalta muistin, kivaa!!

   Poista