29.4.2013

I'm on my way to you

 april_2013_playlist


Uusi soittolista, eli mitä kuuntelin huhtikuussa.


Kuuntelemaan pääsee esimerkiksi tästä!


Kuuntele ainakin nämä:

 • Solange - Losing You. Ensikuulemalla en kamalasti tästä innostunut, vasta kun näin biisin musavideon niin johan lähti! Siis aivan ässäbiisi, ei voi muuta sanoa! Osaa se Beyoncén pikkusiskokin siis hommansa.

 • Sam Smith - Lay Me Down (Todd Edwards Remix). Originaali on myös hyvä ja löytyy sekin listalta, mutta tämä remiksi, ai että! Taisin erään sunnuntain kuunnella vain näitä, alkuperäistä ja miksattua vuoronperään.

 • Matisyahu - Bal Shem Tov ja I Believe In Love. Innostun todella harvoin mistään reggaen tyylisestä musiikista, mutta Matisyahu kolahti kunnolla. Näitä kannattaa kuunnella, kun on hyvällä mielellä. Albumillakin on ihana nimi, Spark Seeker.

 • Kid Cudi feat. Haim - Red Eye. En vaan pysty olemaan mitenkään päin objektiivinen, kun kyseessä on Haimin siskokset. En osaa arvioida, onko tämä biisi oikeasti edes hyvä, mutta kun siinä on HAIM niin tykkään! Hyvin, hyvin vakava fanitus käynnissä näitä naisia kohtaan.

 • Yelle - Mon Pays. Tämä olisi kuvannut fiiliksiä täydellisesti silloin, kun haaveilin Ranskaan lähtemisestä. On tässä ehkä vieläkin vähän perää, mutten enää niin radikaalisti halua vaihtaa elämäni suuntaa tai ihmisiä siinä. Jos ranska ei taivu, niin sanat voi tarkistaa englanniksi esim. täältä, vaikka käännös onkin hieman, hmm, suoraviivainen.

 • Humans - avec mes mecs. Sattumanvarainen spotifyseikkailulöytö osa 17480787. Täysin tuntematon artisti, mielenkiintoinen kansi ja ranskankielinen biisinnimi, niin yleensä tärppää. Tai sitten ei, mutta nyt oli ihan mukava löytö tämä. Mua hymyilyttää tuo nimi joka kerta, joka tarkoittaa siis suunnilleen "mun jätkien kanssa" suomeksi. "Who knew that all we had to do was party?" No niinpä!

 • Local Natives - Heavy Feet. Kanadalaistunut ystäväni suositteli tätä ja yritin hieman kuunnella, muttei ihan alkuun iskenyt. Sitten satuin katsomaan hetken live streamia Coachellasta ja eiköhän juuri tämä kappale tullut silloin ja ajattelin, että vitsi miten hyvä. Ja siis niin, vitsit, miten hyvä! Alusta tulee vähän jopa The National-vibat.

 • Razika - På tide. Norjalaista skata, hvorfor ikke?

 • Lia Ices - Ice Wine. Jos pitää herkästä ja rauhallisesta musiikista naisäänellä, niin voin suositella Lia Icesiä. Ice winesta taas tulee aina mieleen kuoromatka Tallinnaan, jossa me hädintuskin täysi-ikäisinä ihmeteltiin hyvännäköisiä drinksuja baarissa ja niiden nimi oli ilmeisesti Ice wine. Voin kyllä muistaa väärinkin, mutta oi voi niitä aikoja. (Moi Iisa, jos luet tätä!)

 • Active Child - Hanging On ja James Blake - Life Round Here. Ehkä parhaat rypemismasistelubiisit, mitä on olemassa. Tai ainakin yhdet parhaista.


Niin että siitä vaan sitten kuuntelemaan, josko löytyisi jotain mieluista!

Saa myös kertoa, jos löytyi.

2 kommenttia:

 1. Local Natives on rakkautta. On pitänyt oikein toppuutella itseäni, etten ylikuuntele tätä uutta levyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulle ei oo tullu tota reaktiota tän levyn kohdalla, mutta tiedän kyllä tunteen! :--)

   Poista