30.7.2013

Still bashful

july_playlist


Hikisen heinäkuun hitit tulis nyt tässä!

Kuuntele ainakin nämä:

 • Bondax - Gold. Koska joskus gold is not enough vaan tarvitaan timangeja.

 • Kwes. - Bashful. Koska en vieläkään pysy kertosäkeessä mukana, mutta tästä tulee silti varmasti pitkäaikainen lemppari.

 • Chet Faker - No Diggity. Koska laiskanpulskea rytmitys ja apua en tiedä, tää nyt vaan on hyvä, uskokaa pois!

 • Erykah Badu - Next Lifetime. Koska Erykah sopi Ruissin sunnuntai-iltana jotenkin täysillä siihen hetkeen ja tunnelmaan. Baduizm-levy on vuodelta 1997 mutta kuulostaa edelleen tuoreelta.
 
 • Samae Koskinen - En anna periks. Koska tästäkin tulee Ruissi mieleen ja aivan mielettömän iloinen meiniki Samaen keikalla.

 • Banks - Warm Water. Koska tällaiseen hunajaan ei ihan joka päivä törmää. "I got this thing for you, if you come closer I can whisper in your ear."

 • Husky Rescue - Mountains Only Know. Koska joskus saattaa yllättyä positiivisesti. Olen muistaakseni nähnyt Huskyt vanhalla kokoonpanolla joskus kauan sitten jossain festareilla ja silloin reaktio taisi olla korkeintaan ihan kiva. Oma panostukseni Tammerfestiin tänä vuonna oli käydä katsomassa Husky Rescueta, Black Lizardia ja K-X-P:tä Yo-Talolla. Olin kyllä jostain lukenut Huskyjen laulajavaihdoksesta, mutten ollut kiinnittänyt asiaan sen enempää huomiota. Tykkäsin livevedosta paljon, vaikka uuden laulajan maaninen hymy välillä häiritsikin. Onneksi se ei näy levyllä. Kevyttä kesämusaa tämä kipale.

 • NONONO - Pumpin Blood. Koska kevyttä kesämusiikkia ei ole koskaa liikaa. Ja koska "it's your heart, it's alive, it's pumping blood".

 • School Of Seven Bells - Put Your Sad Down. Koska ei saa surettaa, kuunnelkaa musiikkia sen sijaan.

Toivottavasti tykkäätte!

4 kommenttia:

 1. thänks! menee kuunteluun! ja oon varma et ainakin puolista tulee lemppareita sun musamaun tuntien :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihii sullakin selkeesti siis hyvä musamaku! ;--)

   Poista
 2. jee ihanan kiva blogi ja hyviä musiikkeja!! Miks en oo löytäny tätä aiemmin. No mutta minä sitten seuraan ja jatkan vanhojen postausten lukemista ::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. moi vaan ja tervetuloa seurailemaan! kivaa että löysit tänne nyt kuitenkin :--)

   Poista