4.11.2013

PUS PUS!

losed:

alba yruela
f-ierc-e:

 
love-lettersanonymous:

This note was found in New Orleans.
Kiss you all over and over again Til the nite closes in
nymphoninjas:

childinaloft
elbesoie:

post-kiss

Subway Lovers. New York, 1949.
by Arthur Leipzig
librarylungs:

(via sister love | Flickr - Photo Sharing!)

classycouples:

Matt & Katie - neck by Ninon C on Flickr.
palides:

(via Untitled | Flickr - Photo Sharing!)
ophidiophobic:

nurk2006_06_L01_print (by Kaarel Nurk)
melisak:

Love you
palides:

untitled by Marija Strajnic on Flickr.
bijouxed:

Lonesome. (by Ruby~Mae)

{Click the images for sources}


Tasan neljä vuotta sitten, 4.11.2009, aloitin tämän blogin. Oli abisyksy ja ilmeisesti liikaa aikaa ja jonkinlainen pakottava tarve jakaa ajatuksia jossain.

Paljon on ehtinyt tapahtua sen jälkeen ja lukijamääräkin kasvanut melkoisesti. Arkistot tosin ulottuvat enää elokuulle 2010, juuri ennen au pair-vuotta Ranskassa, kun joskus hetkellisessä ahdistuspuuskassani piilotin sitä vanhemmat julkaisut.

Jotkut jaksavat pitää blogia vain hetkisen tai aloittavat uuden aina aika-ajoin. Täällä mä oon kuitenkin pysynyt, samassa paikassa ja samalla osoitteella koko ajan. Eikä kertaakaan ole käynyt mielessä lopettaa. Taidan olla jotenkin kasvanut kiinni tähän ja tuntuisi oudolta olla ilman.

Vaikka kuinka jonkun mielestä tämä saattaakin olla narsistista oman navan kaivelua, niin musta vaan on parasta olla tämmöinen oma paikka, jossa saan höpistä just siitä mikä kiinnostaa.

Ja ehdottomasti parasta on se, kun kuulee, että on sanoillaan, kuvillaan, vinkeillään tai ihan vaan olemassaolollaan ilahduttanut jotakuta.

Musta tuntuu kuin mulla olisi yksi kaveripiiri lisää täällä, internetin ihmeellisessä maailmassa. Ja aika onnekas olen, kun niin samanhenkisiä tyyppejä on tänne löytänyt. Niin mukavia, ihania ja kannustavia. Ainoastaan yhden negatiivisen kommentin muistan neljän vuoden ajalta ja se on aika hyvin se!

Suuret kiitokset teille, jotka täällä käytte ja luette ja kommentoitte ja tykkäilette, klikkaatte sydämiä Bloglovin'issa ja fiilistelette mun kanssa.

Lupaan jatkaa fiilistelyä niin kauan kuin fiilistelyn aiheita riittää. Luultavasti aika kauan siis.

bisousroosa_by_maria_kozulya_2
by Maukku

(Aina yhtä hurjaa ja mieltä lämmittävää on saada tunnustusta muilta; klik & klik. Saati, että joku tekee susta fanikuvan! Kreisiä!)



So keep your heart strong
And love long
And give kisses when you can

19 kommenttia:

  1. Hih onnea blogisynttäreistä! :--D Mä oon pitänyt blogia nyt 4½ vuotta, vaikkakin välillä siinä toisessa osoittessa ja no, katsotaan nyt miltä tuntuu palata vanhaan. Oon kans miettinyt sitä kun jotkut sanoo että blogin pitäminen on narsistista, mutta en kyllä nää sitä sellasena. Mää on ainakin tutustunut kivoihin ihmisiin, ja saanut kirjotettua mielellä olevat asiat, sekä hyvässä että pahassa. :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heh, kiitos! :-D niin, ehkä tätä hommaa pitää itsekkäänä vain ne, jotka eivät itse pidä blogia..? ja alkuaikoina mua aina vähän nauratti, jos joku kirjoitti blogissaan parasta blogin pitämisessä olevan ihmiset, joita blogin kautta tapaa.. koska alussa tätä luki vain kourallinen kavereita. mutta nyt voin kyllä sanoa, että yksi parhaista asioista on muut ihmiset, muut bloggaajat ja lukijat. sekä vain ruudun takaa että kasvotusten tavatut. vuorovaikutus, c'est ca! :---)

      Poista
  2. ihana postaus <3 tosta biisistä tulee tosi paljon muistoja mieleen :-)

    VastaaPoista
  3. voiei onpas suloinen postaus ♥ ja jee iloista blogisynttäriä! sun blogi on ollut jo pitkään yks mun lemppareista :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihii, kiitos kiitos! ja samat sanat sinne, hattarahius! :---*

      Poista
  4. Ihana! Oon vasta löytäny sun blogin ja hyvältä vaikuttaa. Jatka samaan malliin :)

    VastaaPoista
  5. Jipii hyvää blogisynttäriä (ja oi mitä ihania pusukuvia)! Sun blogi on ihan huippu ja yksi suosikeista, vaikken ikinä muistakaan kommentoida.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! (pusukuvat on parhaita!) voi ihanaa, sunkin blogi on niin valloittava! :-)

      Poista
  6. Vavavuuuum no onpas jännittävän fanikuvan joku piirtänyt! Onneksi otit talteen, sillä bloginvaihtaja oli unohtanut koko homman, mutta onneksi taitaa löytyä myös tumblr:sta...ehkä. Onnea siis! Miulle tulee pusuista mieleen tämä http://www.youtube.com/watch?v=8SJmWSWQgdM

    Toothpaste kisses, heart shaped bruises. Pus pus, parhaalle blogille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahhah, totta kai otin talteen, ei tämmöistä tapahdu mulle ikinä?! ja oijoijoijoi en oo kuunnellu tota biisiä piiiiitkään aikaan, kiitos muistutuksesta! PUSS!

      Poista
  7. Voi ääk, sun blogi on kyllä aivan mainio! En käsitä miten sä aina löydät niin ihania kuvia tänne ja ah kun tässä on tunnelmaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi apua, kiitos!! tumblr on ystävä ja mainio kuvapankki nyt kun sitä on jo käyttänyt jonkin aikaa ja löytänyt hyvät seurattavat :--)

      Poista
  8. Rakastan sun blogia, kuvia tekstejä ja sinua tietty! Pus ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. huh, tässähän ihan punastuu! kiitos paljon ja rakkautta sinnekin! :--*

      Poista
  9. Jos mäkin nyt kerrankin kommentoin, mitä en koooskaan tee.... Löysin sun blogin ihan sattumalta jotain kautta ja kappas, säkin oon ollut Pariisissa aupparina! Ite tein sitä hommaa vuoden + sit viime vuosi perään opiskelua siellä, Pariisissa siis. Nyt kesällä palasin vastentahtosesti Suomeen ja ikävä on hirveä... :( Jotenkin lohdullista oli siis lukea sun tekstejä aiheesta ja kyllähän sitä elämää on täällä vähän ankeessa pohjolassakin... Huikeeta, että oot nyt siellä Kanadassa, vähän ehkä hassua sanoa näin mut oon tosi onnellinen sun puolesta! :) Ota kaikki ilo irti ja jatka blogin kaa niinku tähänkin asti, ihanaa luettavaa ja kuvat tosi söpöjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon kommentista! :--) kyllä elämää tosiaan on suomessakin, mutta saattaa kestää hetki totutella. voinko kysellä, mitä opiskelit pariisissa ja miksi palasit suomeen? itse olin aika sekaisin ranskan jälkeen, mutta uskon että tän kanada-reissun jälkeen oon ihan tyytyväinen palatessani suomeen. jotenkin hassusti ikävöin suomea nyt paljon enemmän kuin ranskassa ollessani. mutta aion kyllä ottaa kaiken irti tästäkin seikkailusta hih :--)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.