10.12.2013

Nyt ilahduttaa

aa1

Linkkivinkkejä ja muuta mukavaa tälle tiistaille, teille parhaille:


19 Flawless Pieces Of Life Advice That Amy Poehler Gave Us In 2013. Viisas, viisas nainen tuo Amy.

tirsat. Paras blogilöytö hetkeen. Elämäntilanne täysin eri kuin itsellä, mutta tilanteet hyvin samaistuttavia ja kirjoitustyyli mitä valloittavin. Itkettäviä ja naurattavia arjen asioita ja ajatuksia. (Lukekaa nyt vaikka tämä kirjoitus, oi!)

Girlsin 3. tuotantokauden traileri. Jo tieto siitä, että lisää Girlsiä on luvassa tammikuussa, saa mut hymyilemään!

Tattoos by Alice Carrier. Tatskakuume sen kun kasvaa tämmöisiä taideteoksia katsellessa!

Meet the Somalis. Somalien tarinoita seitsemästä eri Euroopan kaupungista, sarjakuvien muodossa. Koskettavia, hymyilyttäviä, kamalia, optimistisia ja valaisevia kertomuksia mielettömän hyvin toteutettuna.

Mindy Kalingin sanomiset. Lukekaa tarkkaan etenkin on the importance of knowing how to cook sekä on the attention paid to her appearance.

Angel Haze - Same Love. Angelin Macklemore-coveri on aivan järisyttävän upea. "Here's a message to the people who just don't get it / Love is love, there is no difference"

Lyhytelokuvakalenteri. Tässäpä aineeton joulukalenteri jokaiselle (vaikkei ihan aattoon asti ylläkkään, heh)! Vuoden lyhimpänä päivänä, 21.12., järjestetään Lyhytelokuvapäivä ja siihen saakka joka päivä sivustolla avataan uusi luukku, jonka takaa paljastuu aina uusi lyhytelokuva. Itse leffapäivänä sitten järkätään kaikenlaisia lyhytelokuviin liittyviä tapahtumia ja näytöksiä, lisätietoa löytyy tuolta nettisivustolta.


PS. Miksi peukkua näyttäessä naama pitääkin vetää aina ihme mutrulle, hah!

6 kommenttia:

 1. Kiitos vinkeistä, Tirsat onkin jo tuttu entuudestaan..se kirjoittajan edellinenkin blogi oli omissa suosikeissani. :) Joillakin tuo kirjoittaminen tuntuu olevan helppoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulle se on ihan parin kuukauden takainen löytö, mutta selailin sen samalta istumalta läpi, mitä teen todella harvoille blogeille :--) joillakin kyllä on jokin kirjoittamisen lahja ja hyvä niin!

   Poista
 2. Girls <3 Ihan huippua, oon ootellut uutta kautta kuin kuuta nousevaa. Näistä myös tirsat, tatskat ja somalisarjakuvat ilahduttivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samoin! girlsissä on jotain samalla niin ärsyttävää ja ihanaa, mikä tekee siitä yhden parhaimmista sarjoista ikinä! kiva kuulla, että ilahdutti muitakin nämä! :-)

   Poista
 3. Oih, iik, kiitos. Sullapa on ihanan tuntuinen blogi, jään pläräämään... ja toi banneriteksti on suloinen!

  Aujourd´hui, moi aussi, je suis heureuse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, kiitos ja tervetuloa, toivottavasti viihdyt blogini parissa! :-)

   <3

   Poista