19.1.2014

Québec 2/2

qc21

Nyt, vihdoin ja viimein, kerron teille hieman lisää viime marraskuisesta reissusta Québec Cityyn.

qc01

Yritettiin herätä suht aikaisin, koska ei haluttu hukata päivää nukkumiseen (vaikka uni olisi kyllä maittanut itse kullekin..). Jätettiin hyvän tavan mukaiset viestit hostille liitutauluun ja lähdettiin liikkeelle.

qc02
qc03

Törmättiin tuollaiseen taideteokseen, jossa metallituoleihin oli kaiverrettu runoja.

qc04

"Minun täytyy sanoa kaikki kielellä, joka ei ole äitini. Se on matkustamista." Noin niin kuin vapaasti suomennettuna (huh, kuinka huono käännös, mutta aivot ei nyt pysty parempaan).

qc06

Ooohhh brunssi! Itse tosin olin jostain kumman syystä melko huonovointinen, mutta taistelin puolet omeletista sisääni ja onneksi oli appelsiinimehua!

qc07
qc08

Sitten mentiin kruisailemaan elikkä miniristeilylle!

qc09
qc10

Maisemat ihan semi ok kasiplus.

qc11

Nää tyypit ♥ (Nikos, Marion ja Lilli. Constance oli koko tuon päivän järjestelemässä ystävän häitä, joten ei päässyt mukaan.)

qc12
qc13
qc14

Fiilistelin siistejä heijastuksia joka puolella.

qc15
qc16

Supersosiaaliset ystäväni.

qc17
qc18
qc20

Niin paljon kuvattavaa kaikkialla, ah!

qc19

Edestakaisen joenylityksen jälkeen lähdettiin taas kävelemään ympäri kaupunkia.

qc22

Karkkikaupassa huumaannuttiin suklaan tuoksusta, mutta ostin vain tuollaisia karkkikeppejä, joilla oli hauskoja nimiä kuten tropical punch ja caribbean mama tai jotain sinnepäin.

qc23

Aurinko paistoi ja olo oli huoleton.

qc24

Kolme hobittia kiipeämässä kukkulalle.

qc25

Québec oli hiljainen ja kaunis.

qc26

Tuolla alla oli joku museo, mutta ulkona oli niin nättiä, ettei menty sisään.

qc27
qc28
qc29

Oi oi.

qc30
qc31
qc32

Ulkona alkoi hämärtyä, joten oli cupcake-aika. Miten ne onkaan niin kivan näköisiä mutta hyvin harvoin todella hyvän makuisia?

qc33
qc34

Lilli lähti takaisin Montrealiin ennen muita, koska sen piti ehtiä James Blaken keikalle (johon en ehtinyt saada lippua, yhyy). Me muut mentiin sitten tappamaan aikaa kirjastoon, joka sijaitsi entisessä kirkossa. Lopulta oli meidänkin aika jättää hyvästit Québecille ja suunnata kimppakyydin tapaamispaikalle. Autossa oli kuuma mutta uni maittoi Montrealiin asti.

3 kommenttia:

 1. Huikeeta bongata kuvista tuttuja maisemia, mitä niitä harvoja nyt enää muistan. Tykkäsin silloin aikoinani Québecistä paljon, vaikka Montréal jäi kyllä suosikiksi. Toivottavasti säkin pidit! Nyt sun juttuja lukiessa kyllä harmittaa, etten ikinä päässyt intensiivisesti tutkimaan kumpaakaan kaupunkia. Sen siitä saa kun päätyy tuppukylään lukiovaihtoon. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tykkäsin québec citystä kyllä, se on tosi nätti kaupunki mutta vaan aika kuollut :--D montreal on niin miljoona kertaa kivempi mun mielestä! mutta tommonen parin päivän reissu oli ihan riittävä ja kiva miniloma montrealista :-) ja mutta sehän tarkoittaa vaan sitä, että sun pitää joskus vielä matkustaa tänne uudemman kerran!

   Poista
  2. Haha, ymmärrän pointin, Montréal on kieltämättä hitusen erilainen. Ja totuuden sanoja, harmi vaan että lentojen hintoja voi käyttää tekosyynä Eurooppaan jämähtämiselle. :D

   Poista