7.3.2014

Helppoudesta

fucg

Elämä on tavallaan niin helppoa.

On syntymäpäiväjuhlia, joissa puolet vieraista ovat norjalaisia ja puolet uusiseelantilaisia ihastuttavalla aksentilla varustettuna. Syödään hieman palaneita popcorneja ja epämuodostuneita mutta ilmavia ja niin pehmeitä cupcakeja Skittleseillä ja askarrellaan erilaisia silmälaseja ja päähineitä värikkäistä rautalangoista. Sellaisista, joita ala-asteella näpisti koulun tarvikekomerosta vain, koska ne oli niin kivan värisiä. Liiloja, pinkkejä, keltaisia.

Ja jos sanotaan, että suomalaiset ovat huolissaan siitä, mitä meistä maailmalla ajatellaan, niin tutustukaa norjalaisiin. Kaikkea vertaillaan Ruotsiin ja sitten on vielä se Tanskakin. Viikingit mainittu, totta kai. Mutta Skandinavia rulettaa ja jos olet Suomesta, you're so special.

Sitten on kaverin kaverin tyttöystävän kotibileet, joissa pelataan beer pongia ja makoillaan pehmeällä sängyllä aamuviiteen toisten hiuksia silitellen. Sen söpön pojan sijaan vaihdatkin numeroita sen suloisen tytön kanssa ja ehkä parempi niin.

Ja sitten on tietysti Nuit Blanche, jota ennen syödään mahat täyteen fish'n'chipsejä ja sitten pyöritään paikasta toiseen, saksalaisista nörttibileistä hipsterimekkaan tanssimaan ja välissä saadaan kasvomaalaukset ja lämmintä karamellimaitoa.

Elämä ja Montreal jaksavat hämmästyttää. On hämmästyttävän helppoa vain mennä ja tehdä mutta on myös hämmästyttävän helppoa jättää asioita tekemättä.

Aina on huominen aikaa.

12 kommenttia:

 1. Roosa, sulla on niiin ihana tapa kertoa asioista, että luin tämänkin tekstin kolme kertaa ja hämmästelen yhä sen kauneutta. Sun blogis on kyllä mun ehdoton suosikki fiilistelyblogeista! :) Tälläistä tekstiä olen aina toivonut itse kykeneväni kirjoittamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi apua miten ihana kommentti, kiitos miljoonasti!! :'--) tulipa hyvä mieli, aijai!

   Poista
  2. voivoi, tätä samaa pohdiskelin itsekin! ihanasti onnistut vangitsemaan hetkistä ne olennaiset asiat! puspus!

   Poista
 2. kuulostaa hurjan ihanalta, nauti täysin siemauksin ajastasi siellä (kuten varmasti teetkin)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, sen teen! hullua kuinka nopeasti aika on mennyt, enää pari hassua kuukautta jäljellä! iiks!

   Poista
 3. Roosa, mä googlasin just "bisous ei paniikkia" päästäkseni lukemaan sun sen samannimisen syksyisen postauksen :D Oli eilen niin samanlainen fiilis ja oli lohdullista että muillakin on välillä. Mutta miten voin muistaa sun jonkun ikivanhan yhden postauksen, siitä en tiedä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, ihan mahtavaa, että jostain postauksesta voi olla apua tuolla tavoin :--) toivottavasti tänään on jo parempi fiilis!

   Poista
 4. Ihana teksti, ihanasti kirjoitettu ja sun elämä kuulostaa ihanalta siellä!
  Käy katsomassa mun uutta blogia http://anniinanir.blogspot.fi/ :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ihana! ja JEEEE oot takas!! tää on ehdottoman hyvä juttu, ihanaaa!

   Poista
 5. Oi miten ihana teksti :--) Kuulostaa niin ihanalle kyllä kaikki että ah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :'--) elämä on ihanaa kun osaa nauttia pienistäkin iloista :---)

   Poista