2.4.2014

Lähiaikoina

afterparty
fairmount
potato

On puhuttu epäkypsistä ja epäkunnioittavista miehistä lounaalla.

Nautittu jälkiruokabrownieita ja -kahveja ulkona auringonpaisteessa, kun on ollut edes pari plusastetta.

Löydetty kaupungin paras hampurilaispaikka sekä mukava istuskelubaari, jossa voi oikeasti jutella, kun musiikki ei soi liian kovalla.

Istuttu kahviloissa opiskelemassa ja juoruilemassa ja purkamassa sydäntä.

Lähdetty puolisalaisille kellarijatkoille, vaikka käväisin jo hetken nukkumassa.

Buukattu halvat bussiliput Torontoon.

Törmään jatkuvasti sattumalta lähes naapurissa asuvaan kaveriin kadulla ja todistetusti on mahdollista osua toisen kaverin kämppiksen kanssa samaan bussiin kahdesti saman päivän aikana, vaikka normaalisti nähdään aniharvoin.

Maksoin viimeisen Montreal-vuokrani, tämän kuukauden jälkeen aion vain reissata ja punkata ystävien nurkissa.

Teen listoja paikoista, joihin haluan matkustaa sitten jonain päivänä ja listoja asioista, joita haluan vielä toteuttaa täällä ollessani. Listoja otsikolla mitä haluan elämältä.

Tällä hetkellä haluan just tätä. Viettää mahdollisimman paljon aikaa just näiden tyyppien kanssa just täällä. Nähdä ja kokea tätä osaa maailmasta niin paljon kuin budjetti ja aika antaa myöten.

Aika moni asia on vielä kysymysmerkki, mutta just nyt tuntuu kevyeltä.

6 kommenttia:

 1. "just nyt" kuulostaa niin hyvältä ajattelutavalta! osaispa sitä aina noudattaa, muistaa että just nyt on aivan hyvä eikä liikaa miettiä menneitä tai tulevia... montrealista-postaus oli hei tosi kiva, (paitsi mulle tuli hirveä ikävä sinne) hymäilin kun kaikki listaamasi jutut oli kyllä niin osuvia... ;) noh, just nyt mä nautin suomen keväästä, mut joku päivä toivottavasti taas pääsen uudestaan upeaan montrealiin... että ihania vikoja aikoja sinne, nauti! :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aika harvoin sitä osaan itsekään noudattaa ihan täysillä, lähinnä kieltäydyn ajattelemasta jotain tiettyjä juttuja :---D kiitos paljon ja ihania kevätpäiviä suomeen, täälläkin alkaa jo pikkuhiljaa lumet sulaa.... :--D

   Poista
 2. Mulla on aika samt fiilikset nyt kun opiskelut on loppumassa täällä ja ens vuoden suunnitelmia ois miljoona, mutta ei mitään tietoa mihin sitä päätyy. Että tässä on just nyt ihan törkeen ihana olla parhaiden tyyppejen kanssa, mutta samalla jännittelee jo tulevat kuviot ja on ihanaa kun on niin monia eri mahdollisuuksia tulevaisuuden kanssa! Aattelin pitää ovet avoinna nyt mahdollisimman pitkään, nautiskella täällä vaan ja toivottavasti heinäkuussa kun kämpästä potkitaan täällä pihalle, niin on joku tietty suunta mihin oikeasti haluis lähteä. Montreal kuulostaa kyllä ihan mahtavalta paikalta, pakko lähteä joskus reissaamaan Kanadaan kun siellä on aikas paljon kavereitakin ja aina puhutaan siitä, kuinka samantapaisia Kanada ja Suomi oikeastaan onkaan. Onko susta tuntunu, että on vähän samantapaisia ihmisiä yleisesti ajatusmaailmaltaan? Tai ehkä mulle on vaan sattunu just ne hyvin Suomi-tyyppiset Kanadalaiset heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toi on aika positiivinen ongelma, että on niin paljon vaihtoehtoja, ettei tiedä, minkä valitsisi :--) suosittelen kyllä montrealiin matkaamista, muuten oon nähnyt kanadasta vain québec cityn ja ottawan, joten en hirveesti osaa mitään sanoa, mutta oon kyllä kuullut paljon hyvää esim british columbiasta alueena. ja kannattaa siis muistaa, että québec ja muu kanada eroaa jonkin verran toisistaan ;--D mutta kyllä mä oon kokenut, että tänne on ollut helppo sopeutua, ehkä senkin takia, että montreal on niin monikulttuurinen kaupunki. ja ainakin ilmasto ja luonto muistuttaa paljon suomea ja se varmasti vaikuttaa ihmisten mielialaan ja luonteeseen :--D mutta tietty koen, että kanadalaiset on paljon puheliaampia esimerkiksi (ylläri..).

   Poista
 3. http://youtu.be/jsuYzA6NOgw sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, törmäsinkin tähän jokin aika sitten soundcloudissa ja soi eräskin sunnuntai tosi ahkeraan mun kaiuttimista :--) kiitos kuitenkin, ihana biisi, ihana låpsley! :--*

   Poista