10.6.2014

Uskalla olla itsesi kokoinen

IMG_20140601_232442
IMG_20140602_213842
IMG_20140608_042531

Nyt jo tuntuu, kuin en melkein missään poissa olisi ollutkaan. Vaikka mielessäni välillä kuljenkin edelleen Montrealin katuja, on mun sisällä rauha. Kaikki on tuttua ja samanlaista kuin ennenkin ja se on ihanaa.

I-ha-naa.

Valitsen kotimatkalla aina kauniimman mutta pidemmän reitin, kuljen rantoja pitkin ja ihastelen taivaan liikkeitä.

Toisinaan tuntuu niin yksinäiseltä, että se salpaa hengityksen. Vaikka onhan mulla rakkautta juuri niin paljon kuin tarvitsen, ja enemmänkin.

Ihmeellistä, miten mieli onnistuu huijaamaan itseään kerta toisensa jälkeen ja kuinka sitä on monella tapaa edelleen hyvin samanlainen kuin vaikka kuusitoistakesäisenä vaikka sitä luuli muuttuneensa. Kai jotkut asiat vaan muuttuu hitaammin kuin toiset.

"Kaikki on hyvin.

Tämä on ainoa asia, jonka tahdon juurruttaa mieleesi. Sinun ei enää ikinä tarvitse olla huolissasi. Kaikki järjestyy aina kohdallasi.

Jos asiat ovat sekaisin jollain hetkellä, ne ovat vain järjestäytymässä uudelleen, aiempaa paremmaksi kokonaisuudeksi. Pitkällä aikajänteellä kaikki muuttuu aina paremmaksi.

Olet huikeampi tyyppi kuin osaat edes aavistaa ja sinulla on huikea elämä edessäsi. Mene elämään sitä.

Uskalla olla itsesi kokoinen, se on kaikkien etu. Hengitä syvään, suorista selkäsi, katso ihmisiä silmiin ja anna elämän tulla luo."

Näin kirjoitti Sara K viimeisessä blogikirjoituksessaan ja ei voisi olla enemmän oikeassa.

Koska kaikki on hyvin, nyt jo, just nyt.

2 kommenttia:

 1. "Toisinaan tuntuu niin yksinäiseltä, että se salpaa hengityksen. Vaikka onhan mulla rakkautta juuri niin paljon kuin tarvitsen, ja enemmänkin." Tämä oli nyt tärkeä lause! kiitos :* viime viikkoina olen yrittänyt kovasti muistaa että rakkautta on kunhan vain uskaltaa pyytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♡♡♡

   rakkautta on, koska rakkaus on kaikki. joskus siitä vaan saa muistuttaa itseään. pus!

   Poista