29.7.2014

SOITTOLISTA 06/14

june_2014_playlist


 
Ohhoh, melkein unohtui julkaista tämä lista täällä!

Mutta ei kai se nyt ole niin päivän päälle (tai kuukauden...).

Tässä nämä nyt kuitenkin olisivat, 24 kesäkuun lempparibiisiä!

Kuuntele ainakin nämä:

Jungle - Time. Junglehan ehti tässä julkaista jo debyyttialbuminsakin, siltä biisejä sitten heinäkuun listalla enemmänkin... Mutta toimii ihan pirun hyvin, niin biisi kuin videokin (taas kerran!) ja oon niin iloinen, että nää esiintyy Flow'ssa!! (Vaikkakin hieman päällekäin Blood Orangen kanssa, eih!)

Jacques Greene feat. How To Dress Well - On Your Side. No hei, jos tässä on How To Dress Well nii ei voi olla ku hyvä!

Flume feat. Chet Faker - This Song Is Not About a Girl. Tässä kiinnosti eniten Chet Faker ja onhan toi nimi aika hauska. Pomppiva tempo on pidemmän päälle semiärsyttävä mutta sitten viimestään se hitaampi c-osa on ihan mahtavuutta!

Gracias - Lost-n-Found. Ihana, ihana Gracias! En oo vieläkään mikään räppiguru mutta lämpiän jo aika monelle, mm. Graciakselle, heh. Kuuntelin tätä biisiä ihan fiiliksissä ja ihmettelin närkästyneenä, miksei mihinkään ollut merkitty kuka biisissä fiittaava naislaulaja on, kunnes sain jotain kautta selville, että sehän on se sama Alma, jonka protuleirillä olin kokkina! Ja joka siis ilmeisesti oli viime talvena Idolsissakin (jota en voinut seurata, koska ei näkynyt Kanadaan, höh!). Mieletön mimmi! Go Alma!

FKA twigs - Two Weeks. Tässä toinen mieletön mimmi ja kevyesti kesäkuun soitetuin biisi. Ärsyttääkö edes hieman, että twigs perui Flow-esiintymisensä kuulemma jonkun Kanadan-kiertueen takia. Oh, the irony.

Stwo - Lovin U. Löytyy älykovalta Casual Majestic - Chapter I -kokoelmalevyltä, jonka laitan nykyään soimaan jos en jaksa kuunnella omia soittolistojani (ha, niinkin käy joskus!). Löytyy vanhaa ja uutta lempparia.

How To Dress Well - Childhood Faith In Love (Everything Must Change, Everything Must Stay the Same). Niin ja siis tulihan Tom Krelliltä aka How To Dress Welliltä aka mun tulevalta aviomieheltäni se uusi albumi ulos kanssa! Tämäkin Flow'ssa, kuolen!!!!!!!!!

Aaliyah - One in a Million. Aaliyah on tietty ihan kulttimaineessa eikä todellakaan syyttä, ihan huikean lahjakas mimmi! Tällä listalla olikin aluksi vaikka kuinka monta biisiä Aaliyahin Age Is Nothing But A Number-debyytiltä, mutta itseltäni ainakin monen kuuntelukokemuksen pilaa niljakas limaäijä R Kelly, yhh. Kaikenlaista juttua löytää googlettelemalla mutta esim. tämä on hyvä artikkeli ihan yleisesti siitä, kuinka viihdeala sietää creepsejä.

Pedestrian - Hoyle Road. Tää on sellaisten epämääräisesti ohi lipuvien päivien biisi, kun tuntuu, että ei saa oikein mistään otetta ja aika valuu hukkaan tekemättä mitään. Ja silti tähänkin voi vähän bilettää.

Kerkko Koskinen Kollektiivi - Tallinnan-lautta. Mulla on edelleenkin hieman ristiriitainen suhtautuminen KKK:hon, toisaalta tykkään mahtipontisesta tyylistä ja vekkuleista sanoituksista, mutta välillä se kaikki on vaan ihan liikaa. Ainakin näihin on hyvä laulaa mukana.

>>>

Yllä olevat biisit linkattu Youtubeen, koko lista löytyy Spotifysta, aiemmat soittolistat täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti