30.9.2014

SOITTOLISTA 08/14

aaaNyt olis taas aimo annos hyvää musiikkia kuunneltavaksi!

Huomaa kyllä, että näin syksyn tullen on ollut enemmän aikaa kuunnella musiikkia kuin tuolla kesälaitumilla viilettäessä, lista on tuplasti pidempi kuin muutamat edeltäjänsä. (Ja sorisori, oon taas aivan auttamattoman myöhässä tän julkaisun kanssa... Syyskuun listakin jo ehti putkahtaa esille Spottarissa...)

Kuuntele ainakin nämä:

Supreme Cuts feat. Channy of Polica - Envision. Aika ässä toi Supreme Cutsin Divine Ecstasy-plätty! Että kantsii kuunnella!

Låpsley - Station. Herkkää on!

FKA twigs - Lights On. FKA twigsin albumia olin odottanut varmaan eniten sitten öh, en edes muista mitä muuta levyä olisin odottanut yhtä innokkaasti. Ja onhan se hyvä, mutta jotenkin, hmm, tasapaksu? Olisin kaivannut jotain yllätyksellisyyttä ehkä. Mut silti, lovelovelove!

Evenings - Friend (Lover). Puoli-instrumentaalista maalailua, erittäin hyvää sellaista.

Kindness feat. Kelela & Ade - World Restart. Vaskipuhaltimilla, etenkin trumpetilla, saa mut puolelleen hyvin nopeasti.

1987 - Michelle (Backstroke remix). Sandra Beijerin blogista bongattu 1987 toimii.

Sinead Harnett feat. Snakeships - No Other Way. Oi Sinead, olet ihana!

Little Dragon - Paris ja Cat Rider. Oon tainnut missata Little Dragonin joka kerta, kun se on ollut Suomessa esiintymässä. Garden Partyssa jokunen vuosi sitten odotettiin enemmän The Shinsiä ja Regina Spektoria, Little Dragonin aikaan taidettiin vain istua nurmella virvokkeita nauttien. Nyt Flow'ssakin joku muu esiintyjä taisi viedä voiton. Tarvittiinkin Bloc Partyn Kelen (huippu) soittolista, jolta biisi Paris löytyi ja sitten hurahdinkin ihan kokonaan. Jospa vielä keikallekin joku päivä ihan oikeasti pääsisin.

Fleetwood Mac - Everywhere. Nyt ymmärrän miksi Haimia aina verrataa Fleetwood Maciin. Pitäis kuunnella enemmänkin, tässä biisissä on hyvät vibat!

Aquilo - You There. Ja sit mennään taas hidastelu-osastolle ja aijai.

>>>

Biisit linkattu Youtubeen, koko lista löytyy Spotifysta, aiemmat soittolistat täältä.

2 kommenttia:

  1. Superhyviä biisejä! Syyskuunkin listalta bongasin uusia lemppareita. ;-) Käy säkin kurkkaamassa mun tän hetken lempparit - tein nimittäin just pitkästä aikaa postauksen blogiin! Toivottavasti viikonloppuna nähdään, pus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jeahh! pitääpä käydä tsekkaamassa ja kuunnella sun suositukset, niistä löytyy kuitenkin aina poikkeuksetta jotain mieletöntä! :--) eiköhän me nähdä!! pusuja!

      Poista