27.11.2014

SOITTOLISTA 10/14

playlist_10_2014Lokakuun muzat tulis tässä! Täys kymppi lista hohoo..
 
Kuuntele ainakin nämä:

Jessie Ware - Say You Love Me (Alex Adair Remix). Jessie julkaisi toisen albuminsa ja vaikka tykkäänkin kovasti Jessiestä, niin sen biisit toimii mulla enemmänkin yksittäisinä, kokonaisuutena noi levyt on jotenkin, hmm, pliisuja? Pidän ehkä vähän kryptisemmistä sanoituksista myös..

Erik Hassle - Somebody's Party. Oon viime vuosina viehtynyt yhä enemmän ja enemmän kunnon r'n'b-ulinaan ja Erik on kyllä aika ihku sillä saralla.

Emilie Nicolas - Fail. Emilie Nicolasin levy Like I'm A Warrior soi mulla tiuhaan sen jälkeen kun se jostain blogista bongasin. Kivaa norjalaista poppia.

Caribou - All I Ever Need. Cariboun uusi levy jäi mulla ehkä vähän turhan vähälle kuuntelulle mutta mm. tätä biisiä kuuntelin monta monta kertaa eräälläkin bussimatkalla TRE-JKL.

Kindness - I'll Be Back. Uujee, Kindness is back! Lämmittää sydäntäni kovin tämä asia.

Molly Nilsson - Whiskey Sour. Molly oli mun lemppari tän syksyn Höstfesteillä. Aika kovat Twin Peaks-vibat, eli ei voi olla huono.

TOKiMONSTA - Steal My Attention. Törrrrkeen kova!

Girl Talk - Here's The Thing. Girl Talk oli jo nimenä tuttu ja tullut vastaan joskus aiemminkin, mutta kunnolla innostuin vasta, kun Docventures näytti dokkarin RiP: A Remix Manifesto (joka kannattaa katsoa ehdottomasti!).

Ben Howard - Time Is Dancing. Siis miten yhtäkkiä joka toinen mun parin vuoden takaisista lemppareista julkaisee uuden levyn?! (Ben, Kindness, Kele, SBTRKT, Jessie jne...) No, en valita, todellakaan! Hei vain taas, Bensku!

SBTRKT feat. Sampha - If It Happens. JA SIIIIIIS SBTRKT!!! Lööv lööv eternally. Ja tää biisi Samphan kaa! IIIH! ♡____♡

>>>

Biisit linkattu Youtubeen/SoundCloudiin, koko soittolista löytyy Spotifysta, aiemmat listat löydät täältä.

PS. Minäkin tahdon, kovasti!

2 kommenttia:

  1. kiitos musavinkeistä, löyty uusii suosikkeja! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jee, kiva tietää että näistä on iloa jollekulle! ^___^

      Poista