21.2.2015

I CAN SEE CLEARLY NOW

glassesss

Jes, maailma näyttää taas kirkkaammalta ja terävämmältä!

Hankin nimittäin uudet silmälasit - vieläpä kaksi kappalein!

Ensimmäiset lasini sain lukion ekalla ja muistan olleeni niistä todella innoissani (haha!). Ne olivat kirkkaanpunaiset ja pidin niitä mielelläni. Näköni ei ollut (eikä ole vieläkään) totaalisen surkea, joten jossain kohtaa (Ranskassa?) lasien käyttö päivittäin jäi vähemmälle ja käytin niitä sittemmin lähinnä luennoilla ja elokuvateatterissa.

Jossain vaiheessa huomasin kuitenkin siristeleväni lähes koko ajan, enkä välttämättä tunnistanut vastaantulevia kavereita kuin vasta läheltä ja ärsytti aina, jos lasit olivat unohtuneet kotiin silloin, kun niistä olisi ollut hyötyä. Vanhat lasini olivat ihan käyttökelpoiset, mutta ei sellaiset, joita olisi tehnyt mieli käyttää koko ajan.

Mielessä oli uusien lasien hankinta ainakin koko viime syksyn, mutta jotenkin ahdisti jo etukäteen ajatus kehysten sovittamisesta ja sopivien löytymisestä, valikoimaa kun on niin valtavasti.

Sattuma puuttuikin sitten peliin ja kaikki kävi helpommin kuin olisin osannut uneksia. Helmikuun ensimmäisenä, synttäripäivänäni, piipahdettiin optikkoliikkeessä, kun ystävän piti fiksailla omia uusien lasien sankoja istuvammaksi. Siinä sitten odotellessa hassuteltiin ja huvikseen tuli soviteltua muutamia kehyksiä ja ihastuin täysin vaaleisiin, kuvassa vasemmanpuoleisiin, kehyksiin.

Seuraavana (tai sitä seuraavana) päivänä varasin ajan näöntarkastukseen ja koska yksien lasien hinnalla sai kahdet, ajattelin, että miksipä sitten en ottaisi kaksia. Vähän kyllä mietitytti tarpeellisuus, koska olen aika jumittajatyyppiä, käytän samoja kenkiä/laukkua/huivia jne. pitkään kun sopiva löytyy, enkä jaksa liikaa vaihdella. Mutta sitten löytyi toiset just passelit kehykset ja päätin, että kykenen rakastamaan molempia ihan yhtä lailla.

Ja nyt tuntuu, että päätös oli oikea, en osaa valita näistä lempparia millään! Onneksi ei tarvitse, molempi parempi ja nyt voi sitten vaihdella lookkia vaikka joka päivä, hohoo!

Rillit rules ja siristelylle stoppi!

16 kommenttia:

 1. kivat rillukat! munkin pitäis hommata varmaan uudet, näkö on tarkastettu viimeksi kolme ja puoli vuotta sitten... hups. mä en kyllä ymmärrä kaikkia jotka on innoissaan siitä, että 'saa' lasit :D mulla on ollut ala-asteelta asti, silti meen edelleen ihmisten ilmoilla ilman!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! (rillukat, mikä ihana sana! :--D) nojoo, mullakin innostus loppui kun oli jonkin aikaa käyttäny laseja, mutta kai se oli jotain uutuudenviehätystä tms? :DD mutta kun löytää oikeesti kivat lasit niin ei ärsytä niin paljoa pitää niitä aina päässä :--)

   Poista
 2. Ihan superhyvät molemmat! Oot kuuma <3

  VastaaPoista
 3. siis noi on niin hianot ! en kestä. ite välillä harmittelen miksei ole huonompi näkö, kun haaveilen semmoi cat eye-laseista...ikänäköä odotellessa :- D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee kiitos! voisin niin kuvitella sulle semmoset kissalasit!! no, oot sitten vanhana semmonen supertyylikäs kissaleidi! ;--D

   Poista
 4. Voi, varsinkin nuo vasemmanpuoleiset on superihanat! Tuo malli käy sulle tosi hyvin.

  VastaaPoista
 5. nii kivat!! sankoja ei voi koskaan olla liikaa (-:(-:!

  VastaaPoista
 6. ihanat! ja sopii sulle todella hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! yllätyin itsekin miten hyvin sopii, hehee :---D

   Poista
 7. superkivat lasit!! sopii sulle!

  VastaaPoista
 8. Aivan ihanat nuo vasemmanpuoleiset! Mistä ostit / minkä merkkiset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! specsaversiltä löytyi ja on niitä halvimpia pokia, eli ei kai mitään erityistä merkkiä? :--D

   Poista