26.4.2015

SOITTOLISTA / MAR15

maalis2015Tässäpä olisi maaliskuiset mahtimusat! (Missähän vaiheessa saisin näiden julkaisutahdin korjattua taas vähän relevantimmaksi, ettei aina laahaisi perässä, hmm..?)

Kuuntele ainakin nämä:

Grimes - REALiTi. Ihan pirun kova uusi Grimes! Kun tää ilmestyi, soitin tätä repeatilla varmaan ainakin viisi päivää, haha.

Purity Ring - heartsigh. Ihana nimi biisillä ja sydänhuokauksia aiheuttaa kokonainen levyllinen uutta Purity Ringin musiikkia.

Shura - 2Shy. Tämä biisi = the story of my life.

Florence + The Machine - St Jude. Florencen eka albumi on yksi mun lempilevyistä ikinä, mutta jossain vaiheessa innostus sen tekemisiä kohtaan lopahti. Nyt olen kuitenkin alkanut odottaa varovaisen kiinnostuneena Florencen uutta levyä. Kun eka sinkku What Kind Of Man julkaistiin, en vielä ollut ihan vakuuttunut, mutta nyt näiden parin seuraavan jälkeen kyllä seuraan mielenkiinnolla tulevaa!

Tei Shi - Bassically. Random spottariseikkailujen löydös taas kerran, mutta Tei Shin musiikissa on jotain aivan älyttömän kiehtovaa.

CHVRCHES - Tether. Kun CHVRCHESin The Bones Of What You Believe-albumi julkaistiin, olin luukuttanut jo niin paljon mm. Gunia ja Recoveria, että kokonaisuudessaan levy tuntui vähän tunkkaiselta siinä vaiheessa. Jotenkin ajauduin levyn pariin uudelleen ja nyt toimii aivan täysiä!

Ibeyi - River. Kuubalais-pariisilaiskaksoset tekevät yhdessä musiikkia yoruban ja englannin kielillä, kannattaa tutustua!

Keaton Henson - You. Keaton Henson tekee ehkä surullisinta mutta kauneinta musiikkia koko maailmassa ja taisin jokin harmaa aamu bussissa taas ajautua kuuntelemaan Birthdays-levyä ja tällä kertaa kolahti tämä kappale kaikista eniten, vaikka ykköslempparit edelleen ovatkin Lying To You sekä 10am Gare du Nord.

>>>

Soittolista kokonaisuudessaan Spotifyssa, aiemmat listat täällä.

2 kommenttia:

  1. Ihania biisejä jälleen kerran. :-* Luin Tei Shin kohdalla, että random sporttiseikkailujen, ja mietin, et aika rauhalliseen musaan tykkäät sporttailla. Höhöö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihii, kiva kun tykkäät! just tässä tsekkailin myös sun vinkkejä ^___^ hohoo joo, ehkä jollekin kävelylenkille sopis tuo tei shi mut juoksuun tarttee vähän jotain nopeatempoisempaa yleensä! :--D

      Poista