29.5.2015

SOITTOLISTA / APR15

huhti2015Hei, huhtikuun hittejä ois tarjolla nyt!

Kuuntele ainakin nämä:

Only Girl - Perfect High. Tämä oli todellisessa tehosoitossa koko huhtikuun, ihanan raikas ja svengaava biisi, etenkin pyöräillessä tän biisin tahtiin tuntuu kuin lentäisi.

LCMDF - Fooled (5/5 Remix). Uutta LCMDF:ää, uu! Alkuperäinen versio on kiva kans, mutta tykkään tän remixin krebaviboista!

Yona - Indigoi. Yonan uusi Naivi-levy on ihan mieletön! En ollut ennen edes kauheasti tutustunut Yonan tuotantoon, mutta tää levy kyllä on silkkaa timanttia, kovin suomenkielinen albumi hetkeen! (Tai siis no joo, Paperi T:stä vähän alempana, heh.)

Jessie Ware - Champagne Kisses (TCTS Remix). Joo, tää biisi on tainnut olla alkuperäisenä jollain soittolistallani jo aiemmin, mutta tää remix on ihan hiton toimiva tanssibiisi!

Birdy - Light Me Up. Tuota noin. Tämän biisin kohdalla arvoin vaikka kuinka kauan, että poistanko listalta vai jätänkö. Jotenkin tästä tulee tosi vahvat jeesusmusavibat, ehkä osittain myös taustan gospel-kuoron takia. Ja ei siinä sinänsä mitään vikaa, saan itse vain jostain syystä huonolla tavalla kylmiä väreitä hengellisestä musiikista. Mutta lopulta tämä jäi listalle, koska hei no quilty pleasures, I feel no shame! Tai jotain.

Oceans - I'm Aquarius. Oceans esiintyi taannoisilla Jyrock-festareilla, jolloin pääsin todistamaan artistin live-esiintymistä. Vakuutti kyllä, vaikka olisinkin kaivannut taustabändiä vahvistamaan saundia. Mutta odotan kyllä kovasti, milloin olisi mahdollista nähdä kyseinen tyyppi uudestaan livenä!

Lxury feat. Deptford Goth - Square 1. Ah, Deptford Goth, seuraan sinua, mitä ikinä teetkin!

All We Are - Feel Safe. All We Are on kanssa Jyrock-bongaus, letkeä meininki lavalla ja etenkin yhtyeen basisti sai sydämeni läpättämään erityisen lujaa!

Paperi T - Stevie Nicks. Okei, kukaan ei ehkä jaksa enää lukea jauhamista Paperi T:n abumista, mutta pakko nyt kuitenkin saada tämä sanotuksi: odotin levyä ihan todella paljon, joten ekan kuuntelukerran jälkeen olo oli lähinnä sellainen "aha, ai tällanen". Pieni pettymys siis aluksi, mutta en usko, että kukaan ikinä olisi mitenkään voinut lunastaa kaikkia niitä odotuksia, mitä Paperi T:lle oli hypen myötä ladattu. Aluksi mietin myös, että kaikki levyn parhaat biisit olivat jo julkaistut kolme sinkkua, että eihän levyllä mitään muita hyviä kappaleita olekaan. Listasin mielessäni Paprun maneereita ja aiheita, joista se räppää. Siis joo, tykkäät juoda giniä ja punkkua ja oot mielestäs ihan luuseri doku ja oot ihan rikki suhteen päätyttyä, me tajuttiin jo. Mutta silti kuuntelin kärsivällisesti levyä läpi ja jossain kohtaa se alkoi avautua enemmän ja monet biisit, lähes kaikki oikeastaan, alkoivat kuulostaa todella hyviltä. Että kyllä, kaiken hypen arvoinen levy mielestäni!

Nicki Minaj feat. Beyoncé - Feeling Myself. Mulla on ollut pitkään aika ristiriitaiset fiilikset Nicki Minajista, mutta en ollut edes niitä vahingossa kuultuja hittibiisejä enempää tutustunut naisen musiikkiin. Niinpä eräs päivä otin The Pinkprintin kuunteluun. Ja joo, ei ehkä tullut uutta lempparia, mutta paljon parempi se oli kuin mitä etukäteen kuvittelin. Ja tämä Beyoncén kanssa tehty biisi on vaan ihan super! (Ja huomatkaa hei, kuinka tällä listalla on hieno RnB-osio à la Rihanna, Ariana Grande + Nicki & Yoncé, mm-mm.)

Iisa - Polulta harhaan. Jos Iisan eka albumi ei sittenkään ollut se kaikista suurin lemppari itselle (vaikka levystä siis pidänkin, en vain sillä tavalla, ööö, hurmiotuneesti?), niin tämä biisi kyllä kuulosti korvaan heti aivan ihanalta, kepeältä ja kuulaalta. Täydelliseltä kesänodotusbiisiltä.

Sufjan Stevens - Should Have Known Better. Sufjanin uusi Carrie & Lowell-albumi on sellainen, jota voi huoletta kuunnella lähes milloin vain. Tai no, ei ehkä parasta krebausmusaa, mutta muuten kyllä. Kaunista, haikeaa ja oi oi niin ihanaa musiikkia.

>>>

Soittolista kokonaan Spotifyssa, aiemmat listat löydät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti