29.9.2015

Hei vaan kaikki hei

uujeee

Yllä oleva kuva on otettu lauantaina 12.9.2015 (jolloin päivän ainoa saavutukseni oli kaupassakäynti mutta se nyt ei liity mitenkään mihinkään) ja vaikka kuvanottohetkellä hymyä ei näköjään irronnut, niin oon kuplinut ilosta oikeastaan koko syyskuun.

Kaikki on vaan niin hyvin just nyt.

Alkukuusta jossain kohtaa majoitin hometta pakoilevaa ystävää luonani ja yhteisellä iltapalalla huomasin lausuvani sanat:

"Mä oon tällä hetkellä elämässäni just siinä, missä haluankin olla."

Ja se tuntuu tietysti ihan hemmetin hyvältä. Lisäisin myös ponnekkaasti, että vittu vihdoinkin.

Muun muassa sellaisen pikkujutun olen tainnut unohtaa kertoa, etten enää opiskele ranskaa, vaan pääsin keväällä erillishaun kautta vaihtamaan sosiaalitieteiden tutkinto-ohjelmaan, woop woop!

Ja muutenkin, Tampere tuntuu kodilta ja elämä on täynnä toinen toistaan ihanampia ihmisiä ja asioita ja tapahtumia.

Ja vaikka olen ollut täällä aika hiljaa, niin en ole katoamassa mihinkään. On mulla vielä sanottavaa, koska mä en ole valmis ja tää maailma ei totta totisesti ole valmis.

Mutta mitäs teille kuuluu?

8 kommenttia:

 1. ihana kuulla että sulla on ihanaa :) ja ettet katoa mihinkään täältä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no joo, nyt taas itku pitkästä ilosta vai mites se menikään... mut joo, ihana kuulla, että on tyyppejä, jotka täällä jaksaa vielä roikkua mukana! kiitos siitä ♡

   Poista
 2. voi kun tästä tuli hyvä mieli ♥

  VastaaPoista
 3. Hmm on jännä miten symppistelen sua aina vaan etäältä täällä blogissa (tai kun yhtäkkiä huomaan sut Klubilla :D) enkä ikinä kommentoi enkä hölmönä baarissa moikkaa. Vaikutat siltä, että olisit täydellinen kirjekamu ja tosi hyvä villapaita+kirja -iltojen fiilistelijä. Ei mulla oikeastaan mitään asiaa ollut. Halusin vihdoin sanoa moi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no moi! kiva kun vihdoin uskaltauduit kommentoimaan ja hyvä jos tommonen mielikuva musta on edelleen tallella, vaikka oot bongannu mua klubillakin, hahaa! :--D ja saa tulla ihmeessä moikkaamaan ihan kasvokkainkin jos satutaan vielä samaan paikkaan!

   Poista
 4. Olipas ihana kuulla, ettet oo häviämässä mihinkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja ihana kuulla, että sellainen ilmoitus ilahduttaa jotakuta! ♡♡♡

   Poista