1.9.2015

SOITTOLISTA / JUL15

heinä2015


Kuuntele ainakin nämä:

Luca feat. Tei Shi - Best On. Mukavan rauhallinen fiilistelybiisi, jossa on kuitenkin potkua ja joka vähän alkaa keinuttaa lanteita.

Miguel - coffee. Ahhh!! Olin todella, todella obsessed tähän biisiin, kun sen eräs aamuyö päätin kuunnella kun en saanut unta. Kello oli tosiaan jotain siinä kello kolme aamulla, eikä uni tullut ja sitten tanssin reilun tunnin tämä biisi kuulokkeista repeatilla itsekseni. Yksi kesän kivoimmista hetkistä ja biiseistä. Jos joku joskus soittaa tämän baarissa tms. tulee saamaan multa ikuista rakkautta ja kunnioitusta osakseen, haha!

Ta-ku feat. JMSN & Sango - Love Again. Kuuntelin Ta-kun ihanaa Songs To Break Up To-levyä paljon Montrealissa ja olin kovin innoissani uudesta albumista Songs To Make Up To (levyjen nimeämistaidot muuten kohdillaan tällä heebolla!). Tää musiikki on vaan niin i-ha-naa, ah!

The Internet feat. KAYTRANADA - Girl. Ja tämäkin sitten, ei huh huh! Ihanaihanaihana. (Loppuu ylistyssanat kesken jo tässä vaiheessa listaa...)

Kali Uchis - Know What I Want. Amy Winehouse-ääni ja no fucks to give, vieläkö tarvitaan muita syitä kuunnella Kali Uchisia? Ei mun mielestä.

Broods - Bridges. Tämän tahtiin poljin 11 kilometriä lähes pelkkää ylämäkeä ystävän luo kylään. Kuvittelisin toimivan ihan yleisenä tsemppausbiisinä noin muutenkin.

Honey Cocaine - Can't Sit With Us. Paulan mahtava pwrpssy-muijaräppilista on kuuntelemisen arvoinen, esim. tämän Mean Girls-vibaisen biisin voi bongata sieltä!

CHVRCHES - Leave A Trace. Instagramin puolella jo mainitsinkin, kuinka Chvrchesin jokainen sinkku on mulle todellinen jumitusbiisi, joita kuuntelen ainakin pari päivää repatilla, kun ne julkaistaan.

Warpaint - No Way Out. Warpaint vaan toimii, aina. Tämä biisi toimii etenkin sadepäivinä.

Choir Of Young Believers - Hollow Talk. Joku saattoi ehkä arvatakin, että jep, katsoin Siltaa kesällä. Heti tämän alkutunnarin ensitahdeista ajattelin, että pakko etsiä biisi käsiini ja että jos sarja on muuten huono, niin ainakin löysin sen kautta kivan biisin. (No ei ollut huono, mutta ehkä vähän liian ahdistava, eli en taida enää katsoa muita tuokkareita.)

Tep No - Pacing. Tää on semmonen ei-huolen-häivää-biisi, jota on kiva kuunnella. Ja astella (höhö) vaikkapa tähän tyyliin.

>>>

Koko lista kuunneltavissa Spotifyssa, aiemmat soittolistat täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti