14.12.2015

SOITTOLISTA / AUG15

elo2015

AUG15 - NO CHILL


Hmm joo, ei ollut tarkoitus pitää ihan näin pitkää taukoa soittolistojen julkaisussa, mutta niin siinä nyt kuitenkin kävi. Yritän julkaista nämä tämän vuoden loput listat vielä ennen vuoden vaihtumista, katsotaan miten käy! Tässä kuitenkin ensin elokuun lista, voilà!

Kuuntele ainakin nämä:

Abra - No Chill. Abra on ehkä paras musiikkilöytö pitkään pitkään aikaan, kannattaa kuunnella koko Rose-levy, aivan mieletön!

Tirzah - No Romance. Tirzahia kuuntelin aikoinaan Montrealissa ja joku sen saundissa kiehtoo edelleen ihan todella paljon.

Tinashe - All Hands On Deck (Giraffage Remix). Tajusin Tinashen hienouden vasta viime vuonna julkaistun Aquarius-albumin avulla ja siitä on muodostunutkin yksi niistä levyistä, joihin palaan aina tasaisin väliajoin ja etenkin niinä hetkinä, kun ei oikein tiedä, että mitä sitä kuuntelisi.

Drake - Hotline Bling. No hei kamoon, onhan tää kyllä yks tän vuoden kovimmista biiseistä, oli Drakesta muuten mitä mieltä tahansa.

Hiatus feat. Shura - Fortune's Fool. Löysin Hiatuksen Parklands-albumin joku väsynyt maanantai (jolloin olin muistaakseni vielä jostain syystä krapulassa..?) ja se on kyllä täydellistä sielunhoitoa ryytyneelle ihmismielelle. (Mukana Shura monessakin biisissä, oih!!)

FKA twigs - in time. No siis, itsehän palvon FKA twigsiä, joten hieman aina jännitän, onko sen seuraava projekti jotain, mistä en osaakaan pitää. Toistaiseki pelko on ollut täysin turha, koko M3LL155X on täyttä kultaa ja timanttia videoineen kaikkineen.

Active Child - Too Late. Olin jotenkin onnistunut missaamaan Active Childin Mercy-albumin julkaisemisen, mutta onneksi se tuli sitten kuitenkin jostain vastaan. Parasta valkoisen miehen ulinaa mitä on (okei, ei ihan päihitä How To Dress Well'iä, mutta lähellä on).

>>>

Koko lista Spotifyssa, aiemmat soittolistat blogiarkistossa täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti