27.11.2016

soft sunday disco (dancing in the dark edition)>>>

Tässä musiikkia synkkään marraskuuhun, niihin hetkiin kun tekee mieli tanssia yksin pimeässä, hieman samaan tapaan kuin tuossa Samaris'n videolla. (Jos et oo vielä kokeillut kyseistä konseptia, niin suosittelen lämpimästi!)

Tänään kävin ostamassa lisää kynttilöitä, hyasintin ja jouluteetä ihan vaan koska hyggeily best. Seuraavaks vois sit vähän jorailla näiden biisien tahtiin.

5 kommenttia:

 1. jesh, nappasin tästä muutamat biisut mun siivous(=tanssiyksinkotona)listalle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jes hyvä! siivoominen jos mikä tarvii kivaa menomusaa taustalle! ^___^

   Poista
 2. Moikka!

  Oon lukenut sun blogia jo tosi kauan ja tykkään tästä tosi paljon :) Haluaisin kysyä, oisko sulla antaa jotain hyödyllisiä vinkkejä ja/tai rohkaisun sanoja vaihtoon lähtevälle? Oon lähdössä lauantaina kolmeksi kuukaudeksi Ranskaan. Oon unelmoinut tästä kauan mutta nyt kun reissu on jo näin lähellä niin pelko ja ahdistus on kasvanut jo ihan järkyttävän suureksi, ja mietin jo välillä haluanko edes lähteä - Suomeen jäävät oma koti, poikaystävä, ihanat kaverit ja muutenkin tuttu ja turvallinen ympäristö. Käytännöm juttujen kanssakin on ollut hirveästi ongelmia, joten jos saisin sulta jonkunlaista rohkaisua, se olisi kultaakiin kalliimpaa!

  Kiitos sun blogista, oot huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. awww voi apua miten ihana kommentti, kiitos! :'-)

   huh, mitähän osaisin sanoa.. no ainakin, että kaikki mitä tunnet tällä hetkellä; epävarmuutta, pelkoa yms. on ihan tavallista tossa tilanteessa ja lähdön hetkellä sitä alkaa kelailla just kaikkea mikä on niin hyvin, että tuntuu typerältä jättää se hetkeksi. mutta se aika minkä vietät muualla todellakin on vain hetki, joka menee todella nopeasti. kaikki se kiva ja ihana, tuttu ja turvallinen odottaa kyllä ja on täällä taas kun palaat. alussa kirpaisee kaikki juhlat ja muut tilaisuudet, jotka missaat, mutta siihen tottuu ja sen tilalle saat niin paljon uusia kokemuksia uudessa paikassa ja tutustut uusiin ihmisiin, joita et muuten tapaisi.

   maiseman vaihtaminen opettaa niin hurjan paljon omasta itsestä ja vieraassa maassa vieraalla kielellä selviäminen kasvattaa sua ihmisenä ihan korvaamattomasti. such a cliché ehkä, mut ota tää mahdollisuutena oppia uutta. saa pelottaa mut silti voi lähteä, mennä ja tehdä.

   mitä tulee käytännön asioihin, niin ne kyllä järjestyy kun niitä vaan hoitaa. ne on välillä todella raivostuttavia ja turhauttavia, mutta niistä selviää varmasti. uskalla pyytää apua tarvittaessa, joku neuvoo aina.

   alussa sopeutuminen kaikkeen uuteen väsyttää tosi paljon, joten muista olla lempeä ja armollinen itsellesi. älä kuitenkaan jää pelkästään kotiin yksin surkuttelemaan. mahdollisimman moni kivanoloinen tyyppi kenet tapaat, kannattaa lisätä facebook-kaveriksi ja ehdottaa jotain yhteistä tekemistä. vastaa myönteisesti bilekutsuihin ja mene tutustumisiltoihin ja mihin ikinä mitä vaan järjestetään, vaikka se ei yhtään tuntuis omalta jutulta. aina paikalla on edes yksi tyyppi, kenen kanssa on vähintään ihan kiva jutella (yleensä niitä on enemmänkin ja niistä voi tulla sun superhyviä ystäviä).

   loppujen lopuksi se on vain päätöksestä kiinni, pitää vaan päättää, että nyt mennään. ja sit mennä. jos se onkin ihan totaalinen katastrofi (mitä suuresti epäilen), niin aina pääsee takaisin, ranska on kuitenkin niin lähelläkin.

   hurjasti tsemppiä, pystyt siihen kyllä! pidä kivaa ja nauti!! xx

   Poista
 3. Wow! this is Amazing! Do you know your hidden name meaning ? Click here to find your hidden name meaning

  VastaaPoista