7.9.2010

It's been a hard enough for me

En oikein tiedä, mitä ajatella Brandon Flowersin sooloilusta. Tykkään sen äänestä mielettömästi. Mutta The Killers on mun rakkaus, enkä voi olla vertailematta bändiä ja tätä sooloprojektia. Mutta nyt Flamingoa kuunnellessa, ei se ole ollenkaan hassumpi. Ehkä muutaman kuuntelukerran jälkeen tykästyn tähän yhtä lujaa kuin Kelen The Boxeriin. Tästä videosta tosin en hirveesti pidä, vaikka siinä on Charlize Theron ja kaikkea..

Ehdin jo innostua tän perheen dvd-kokoelmasta, siellä on vaikka mitä, semmosia joita oon aina halunnu nähä, mutta vielä ei oo tullu tilaisuutta. Kuten Fight Club tai Pianisti. Mutta, ne taitaa olla kaikki dubattu ranskaksi, eiih. Ja ne kaikki näyttää siltä, että ne on poltettu tms, eli en tiiä saako kieltä muutettua. Enkä löytäny dvd-soittimen kaukosäädintäkään. Ääh.

Spotify-mainokset ei muuten ärsytä tippakaan, kun ne on ranskaksi. Mun huoneessa on myös radio ja löysin hyvän kanavankin, Virgin Radio. Sieltä tulee superhyvää musiikkia, paljon esim. Gossipia, Coldplayta, välillä myös ranskalaista.

En oo hirveesti jaksanu kattoa telkkarista mitään sarjoja, mutta päivisin pyykkiä lajitellessa ja muutenkin mulla on auki musiikkikanavat, en oo ainakaan huomannu, että täällä ois MTV:tä, mutta surffailen kahden kanavan välillä, Direct Star ja W9, vähän sen mukaan, kummasta tulee aina parempaa musiikkia. Aika samat videothan ne aina pyörii, mutta en oo vielä ehtiny pahasti kyllästyä. Näistä tykkään, esimerkiksi:
 
Eilen kävin juoksulenkillä tuolla metsässä Eveliinan kanssa. Siellä on ihan hullun hyvä juosta! Ja nyt on ilmeisesti kuherrusvaihe ohi lasten kanssa, pienempi sai eilen semmosen raivokohtauksen kun ois pitäny mennä suihkuun, että huhhuh. Puoli tuntia parkumista. Kunnon tahtojen taistelu, yritin rauhoittaa laulamalla SMG:tä ja vaikka sun mitä, mutta vaan äiti ois kelvannu. Olin eilen illalla niin väsyny juoksemisesta ja muutenkin, aivot toimi hyvin hitaasti, joten ruokapöydässä en tajunnu heti mitään mitä ne mulle puhu, vasta parin toistamiskerran jälkeen jotenkin. Meninkin puoli kymmeneltä nukkumaan.

PS. Ooh, Hurtsin albumi kuunneltavissa Spotifyssa, jehuu!

2 kommenttia:

 1. Kiitti Hurts-vinkistä! Mahtista musaa ah <3 Pakko sanoo et sun blogia on hullun kivaa lukee, osaat kirjottaa silleen hyvin ja jäsennellysti. Ihanaa et sieltä löyty toinen suomalainen samasta kaupungista!

  Pusui multa sinne kylmään ja tunteettomaan Ranskaan <3

  VastaaPoista
 2. Oleppa hyvää! <3 Ja kiitos paljonpaljonpaljon, ihanaa, tulipa hyvä mieli! Oon ite huomannu blogeja lukiessa, ettei semmosta hullun sekavaa ja pitkää ja jdfbjkdjkfhbkjds jaksa lukea (ellei oo jonkun tutun. Apua, siis ei sillä että jollain mun tutulla ois mitenkään hirvee blogi!) :))))

  Ja niinpä, keskustellaan tästä just fabossa hehe, mutta siis joo, tai että ylipäänsä on muita au paireja samassa pikkukaupungissa ja sitte vielä toinen suomalainen, haha :DD

  Pusuja ja haleja sinne trooppisen kuumaan ja temperamenttisen ylitsevuotavan tunteelliseen Suomeen!! <3333

  VastaaPoista