3.1.2011

So this is the new year

Viime vuosi oli hyvä vuosi. Kaikki abijutut, kirjotuspaniikki (ei-niin-kivaa), töitä, ylppäripäivä, päiväkotiharjottelu, Tallinna, Ruissi, Flow, mökki, au pair-paikan etsiminen ja löytäminen, Ranskaan saapuminen ja täällä oleminen. Kivoja ihmisiä, uusia ja vanhoja tuttuja. Toivottavasti tää vuosi on vielä parempi, aion ainakin ottaa kaiken irti ranskailusta ja muusta, sen lupaan!
Uusi vuosi Pariisissa. Kuulostaa hienolta ja jännittävältä. No, olihan se niitäkin, mutta paljonpaljon muutakin. Vuodenvaihde vietettiin välkkyvää Eiffel-tornia katsellen ja shampanjaa siemaillen, suomalaisten Tiian ja Annin kanssa. Se oli kieltämättä hieno hetki ja ehkä ainoa koko iltana, kun tuntui siltä, että nyt juhlitaan vuoden vaihtumista. Vinkkinä, ei kannata mennä Champs Elyséelle, siellä ei tapahdu mitään, vaikka sinne kerääntyy "kaikki". Ilotulituksia ei järjestetty kaupungin toimesta, koska terroriuhka oli liian suuri... Raketteja oli kyllä ihan tarpeeksi muutenkin (vaikka ne onkin turhinta ikinä). Kuten oli kävelyä, mellakkapoliiseja ja ihmismassojakin.
Metrolla ja junilla liikkuminen oli ilmaista ja niitä meni poikkeuksellisesti koko yön, mutta monia metroasemia suljettiin, koska ihmisiä oli yksinkertaisesti liikaa. Munkin hoodeille ois menny junia tunnin välein, mutta eipä tullut hyödynnettyä, vaan perinteinen eka juna kotiin tuli taas otettua kuuden jälkeen.
Ennen sitä tosin saatiin seuraa saksalaisesta poikaporukasta, joista yhden paran mentyä huonoon kuntoon lähdettiin kolmistaan jatkamaan homokaraokebaariin, jossa seuraan liittyi pari tuttua suomalaistyttöä.
Tiia ja Anni tuli meille myös yökylään, ja vuoden ensimmäinen päivä meni pitkään nukkuessa ja herkkupastoja valmistellessa ja lopuksi mun osalta Six Feet Underia katsellen. Kuten meni muuten tääkin päivä (sunnuntai, voisin toisaalta vaihtaa tuon kellon oikealle aikavyöhykkeelle, niin jutut tulis oikeana viikonpäivänä, mutta äh, kyse on vain tunnista), ranskaperhe kotiutui ja huomenna jatkuu työt ja arki... No ainakin kavereita tulee takas!
PS. Kuvat ei liity nyt yhtään mihinkään (koska uv:stä on vain tuhruisia kännykkäkuvia...), paitsi okei Pariisiin. Ne on otettu marraskuussa kauppakeskusten joulua varten koristelluista näyteikkunoista, mutten oo muistanu julkaista niitä. Ei sillä että niissä mitään ihmeellistä on, kun ne on otettu päiväsaikaan eli pahimpaan heijastusaikaan.. Parempia kuvia näkee ainakin täällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti