27.3.2011

All my life I've been good but now I'm thinking what the hell

Oivoi, on pitäny kirjottaa monesti, en vaan saa aikaiseksi. Ihan ensiksi semmoista, että tietokoneella on joku ongelma ja kaikki mun kuvat ja musiikit yms on kadonnu. En tiedä onko lopullisesti, kai ne saa jotenkin ongittua vielä. Onneksi melkein kaikki kuvat on edelleen kameran muistikortilla, on hyötyä olla ylivarovainen, koska aina mitä jos..? (Mutta voishan ne kuvat säilöä jotenkin paremmin vielä..)
Ja tosiaan, täti ja pikkusisko oli täällä kyläilemässä muutama viikko sitten. Huono tuuri sään (oli kylmä), metrolippujen (toimi vaihtelevasti) ja junien (kauheeta säätöä illalla) suhteen. Turisteiltiin, faire du tourisme, urakalla, mm. kiivettiin Riemukaaren päälle ja käytiin Sacre Coeurin sisällä. Onnistuin rikkomaan mun kamerasta objektiivin, onneksi Ansku oli kuvausvalmiudessa. Tosin nyt ne senkin kuvat, jotka kerran jo siirsin koneelle on jossain poissa, zut!
Tässä lähiaikoina oon ainakin ajanu tandem-pyörällä elämäni ensimmäistä kertaa (helppoa, jos istuu takana..), pitänyt piknikkejä puistoissa (perjantaina + 20 !), ostanut uuden objektiivin, käynyt White Liesin keikalla Mian kanssa, juhlinut (kolmas kerta toden sanoi erään paikan suhteen), pitänyt silmällä hulivilejä pikkupoikia nyt 5-vuotiaan Clémentin synttärijuhlilla (vain yksi tippui pihan koristelampeen...) ja hyvästellyt Laura-Sophien (nähdään Berliinissä ma belle!). Tämänpäiväisen ranskalaistyylisen seitinohuen iltapäiväkännin vaikutukset alkaa hiljalleen häipyä, naamaa ei enää kuumottele (paljoa).
Päätin muuten, etten jatka enää kielikoulua, eli perjantaina oli vika tunti siellä. Nyt päivisin mulla on vaan aikaa. Lukea pääsykokeisiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti