14.6.2011

Ei mun oo hyvä olla yksin

Jeejee, pidennetty viikonloppu takana, vielä erittäin mukava sellainen. Tänään oli siis myös vapaapäivä, helluntai tai mikälie. Perjantaina istuskeltiin Annin, Tiian ja Peven kanssa hetki Le Sans Soucissa ilman huolia, mutta palattiin (tai no puolet seurueesta..) jo viimeisellä junalla kotiin.
telttailua ja kestejä 007

telttailua ja kestejä 016
Lauantaina etsittiin sisäisiä eränkävijöitämme Peven ja Mäyrän kanssa ja lähdettiin seikkailemaan lähimetsään. Teltta pystytti itse itsensä ja parasta oli, ettei hyttysiä ollut lainkaan! Jättimäisiä koppakuoriaisia ja iltaa viettäviä, raketteja ampuvia nuoria kylläkin..
telttailua ja kestejä 039

telttailua ja kestejä 028
Eilen syötiin (liiankin) hyvin suomalais-ruotsalais-itävaltalais-amerikkalais-au pair-seurassa ja rapsuteltiin Arri-koiraa.
telttailua ja kestejä 043

telttailua ja kestejä 054
Sama meininki syömisen suhteen jatkui tänäänkin, kun tälle perheelle tuli lounasvieraita. Lapsia oli yhdeksän, aikuisia kahdeksan ja lounas kesti monta tuntia aperitiiveineen, juustoineen ja jälkiruokineen, mums. Täydellä mahalla ei muuta jaksanut kuin mennä elokuviin, The Tree of Life oli kyllä aika puuduttava.. Visuaalisena elämyksenä (heh) silti ihan mieletön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti