30.9.2011

Don't run don't rush, just flow

IMG_7228
 
Jos niksipirkan ainaiset sukkahousut kyllästyttää, niin ajattelin jakaa vähän vinkkejä!

Suosittelen:

Δ Luovia ratkaisuja. Hankin rikkaharja & -lapiosetin siivoustarkoituksiin ja lapio-osan kokoamiseen olisi ohjeen mukaan tarvinnut vasaraa, jota en omista. Siksipä käytin järeätekoista suomi-ranska-suomi-sanakirjaa. Kasassa on ja pysyy!

Δ Piirtämistä. Kerrankin mulla on aikaa piirtää! Luennoilla nimittäin, heheh... Mutta jotain on keksittävä, että pysyy hereillä esim. Yleisen kielitieteen peruskurssilla (silloin kun niille menee, eikun siis joka kertahan minä...), ei sillä, etteikö ne olis kiinnostavia, ööh. Joskus pienenä piirsin tosi paljon, voisin olla ihan hyväkin jos oisin jatkanu ahkerasti, huoh.

IMG_7173
 
Δ Omatekoisia kuorintanaamioita. Yleensä käytän hunajaa ja kaurahiutaleita mutta eilen löysin erään peltipurkin kätköistä (kun vihdoin sain muutaman laatikon purettua) vuonna 2009 vanhaksi menneitä vaniljakahvipuruja. Olin ensin aikeissa heittää ne menemään, kunnes keksin niille hyötykäyttöä, hah! Taidan sittenkin ostaa vierasvaraksi pikakahvia (jos joku haluaa mun luona oikeaa kahvia, saa ihan vapaasti ostaa mulle kahvinkeittimen, tai ei ehkä sittenkään, ei se mihinkään mahtuis) ja käyttää sitä toisinaan kaunistautumistarkoituksiin..


Δ Banaanikärpäsansoja. Olin jo ihan paineissa niistä miljoonista pikkukärpäsistä, joita alkuviikkojen aikana keittokomerossa lenteli, laitoin hedelmät jääkaappiin, roskikset ulos ja mitä kaikkea, ei auttanut. Sitten googlailin "banaanikärpäsistä eroon" tai muuta vastaavaa ja löysin jonkun neron älynväläyksen. Lasiin/mukiin hieman mehua (tai esim. etikkaa ja sokeria), tilkka fairya ja päälle kanneksi paperinpala, jossa on aukko. Mehusta huumaantuneet kärpäsraukat leijailee onnessaan aukosta sisään ja tiskiaineen rikkoessa pintajännitteen, hukkuvat lasin pohjalle, julmaa.


Δ Dokumentteja ja keskusteluohjelmia. Vaikkei jaksaisi lukea kaikista maailman epäkohdista, voi silti hieman aktivoida itseään ja saada tietoa ja näkökulmia hieman "helpommassa" muodossa. Katsokaa esim. A2:n Vihailta (politiikka ois paljon mielenkiintoisempaa jos puolueiden nuorisojärjestöjen tyypit ois aina mukana keskusteluissa!) ja Myrkkyä halvalla.

IMG_7249
 
Δ Greyn anatomiaa. Mun perjantait on pelastettu! Tai siis ainahan perjantai itsessään on juhlan aihe, mutta jee silti! Greyn anatomian uusi, 8. tuotantokausi on juuri alkanut (viikko sitten) Jenkeissä ja jaksothan näkee esim. täältä.


Δ Hyvää musiikkia. Kuten Broken Bells, uusin rakkaus. Ajankohtainen biisin nimikin hei!

 
Remember what they say
There's no shortcut to a dream
It's all blood and sweat
And life is what you manage in between
 
Δ Jäätelöä ja teetä. Oli vuodenaika mikä tahansa, toimii aina! Voisin ilmeisesti alkaa pitämään jotain teemukiblogia.. (..sillä klik!, klik! ja klik!)

IMG_7258
 
PS. En suosittele: mysliä mehukeiton kanssa. Outo yhdistelmä, jugurtti/jukurtti/jogurtti (valitse mieleisin kirjoitusasu) on paaaljon parempaa, niin se vain on.

2 kommenttia:

  1. haha thanks, that's what i do when i've washed my hair :D or actually that's what i do always when i'm at home :D

    VastaaPoista