23.12.2011

And Christmas time coming

Määrä korvaa harvoin laatua, jos koskaan oikeastaan. Onnistuneeseen iltaan tarvitaan vain yksi ystävä, jonkin verran sparkling winea ja paikka, jossa soitetaan musiikkia inhimillisellä voimakkuudella niin, ettei tarvitse huutaa toisen korvaan. Siitä voi sitten tietyn hilpeyden saavuttaneena jatkaa tanssahtelemaan ja siellä tavata sattumalta lisää kavereita. Pitää tosin sanoa, että vaikka niin paljon rakastankin Jyväskylän Rumaa, niin alkaa jo hieman väsyttää, kun siellä soi aina vaan ne samat biisit. Vaikka ne kuinka olisi superhyviä ja lemppariartisteilta, niin vois vähän laajentaa, kiitos! Tästä syystä on kiva jorailla esim. Tampereen Klubilla, siellä musiikki on samantyyppistä, mutta mukavan yllätyksellistä. Vaikka riippuuhan se tietty dj:stä. Pitäisi varmaan testata Tampereen Ruma myöskin!

IMG_8273

Tampereella käytiin tekemässä päivän reissu vanhempien kanssa, löysin UFFilta villakangastakin puoleen hintaan ja päätin, etten enää ikinä syö suklaaleivoksia kahviloissa, ne on lähes poikkeuksetta liian ällömakeita, saan vieläkin kylmiä väreitä pelkästä ajatuksesta.

IMG_8269

Kävin myös vihdoin luovuttamassa verta, siellä sai parhainta appelsiinimehua! Menkää tekin luovuttamaan, ei se oo yhtään ällöttävää tai mitään, vaikka muakin hieman hirvitti etukäteen. Menkää vaikka vaan sen appelsiinimehun takia, namm! (En tosin tiedä, onko just sitä mehua muualla kuin Jyväskylän luovutuspisteellä...)

IMG_8262

Löysin myös täydelliset talvikengät ekasta kaupasta, johon mentiin, ihmeiden ihme. Kaulahuivi on pian valmis ja tänään leivoin sahramin värjäämiä joulupullia.

IMG_8249

Jepjep, joulu on huomenna. Mulle riittää, että lunta on meiän takapihalla, satakoot sitten vaikka vettä muuten. Tein soittolistankin hyvistä jouluisista kappaleista, mutten jaksanutkaan kuunnella sitä. Tänä vuonna en oo stressannu lahjoista yhtään ja ehkä just siks ne onkin ollu ajoissa valmiina ja oon niihin jotenkin erityisen tyytyväinen. Joulukorttien lähettäminen jäi ajatuksen tasolle, mutta ainahan sanotaan, että ajatus on tärkein?

IMG_8247

Ihanaa joulua, syökää ja levätkää hyvin!

Band of Horses - The First Song

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti